zdroj: Nexus Mods

Masivní modifikace Falloutu 4 předělává Diamond City

6. 2. 2023 15:25 | Novinky | autor: Jakub Malchárek |

O kvalitách her Bethesdy by se daly vést sáhodlouhé spory, o Falloutu 4 obzvlášť. Jedna věc se ale těmto vývojářům upřít nedá – jejich hry jsou díky veřejným modovacím nástrojům nadčasové a kvůli práci pilných fanoušků se hrají ještě celá léta po vydání.

Pokud chystáte návrat do pustiny Commonwealthu třeba proto, abyste se trochu rozehřáli před vydáním ambiciózní modifikace Fallout: London, možná vám přijde vhod se na Boston a jeho okolí podívat z trochu jiné perspektivy.

Fallout 4 - The Fens Sheriff's Department zdroj: Foto se svolením Nexus Mods

The Fens Sheriff's Department (TFSD) je zatím nejnovější modifikace pro Fallout 4. Na rozdíl od příběhu původní hry v ní nejste vy ten vyvolený mesiáš, kolem kterého se točí celý svět a který mění osudy celého města jedním stisknutím spouště. TFSD není příběhem hráče, ale přátel, které potkáte. Na oznamovací trailer se můžete podívat výše.

Modifikace přidává nový rozměr Diamond City. Na tribuně vyrostly dvě nové rezidenční čtvrti, tržiště, restaurace. Celou tuhle městskou osadu obývá patnáct unikátních namluvených NPC v čele s titulárními šerify bostonské čtvrti The Fens.

Tato paramilitární organizace hlídkuje kolem Diamond City a udržuje jakýs takýs pořádek v postapokalyptické divočině, kde se na pravidla moc nehraje. Kolem šerifů se točí hlavní příběh dodatku a zároveň do bostonské pustiny přidává novou frakci, ke které se můžete přidat, čímž dále míchá kartami ve hře o vliv nad Commonwealthem.

Fallout 4 si tak můžete ještě vylepšit zhruba padesátkou úkolů, dalším zakončením hry, zbrusu novým společníkem a v neposlední řadě klasicky hned několika sadami zbrojí, zbraněmi, lokacemi a mnohým dalším. TFSD se obsahem vyrovná oficiálním DLC, která k Falloutu 4 vyšla.

Příběhová linka modifikace se sama spustí, jakmile v Diamond City navštívíte pohostinství Left Field Diner.

Nejnovější články