Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Máma z Kroměřížska si na rodičovské přivydělávala prodejem drog?! Přišla si prý na statisíce!

Autor: ČTK, inf - 
6. února 2023
17:15

Žena z Kroměřížska podle policie v době mateřské dovolené prodávala drogy, především pervitin, a to ve stovkách případů. Kriminalisté ji obvinili z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. V případě prokázání viny a odsouzení hrozí třiatřicetileté ženě až deset let vězení. Nyní je ve vazbě, sdělila v pondělí ČTK policejní mluvčí Barbora Balášová.

Stíhaná žena podle ní od roku 2021 do konce letošního ledna na různých místech Kroměřížska lidem prodala, případně zdarma či za protislužbu předala ve více než 360 případech k užití pervitin a v několika případech také marihuanu. Při domovní prohlídce v místech, kde žena přebývá, zajistili policisté finanční hotovost, věci potřebné pro výrobu drog i psychotropní látku. „Obviněná matka si tak prodejem drog přišla na více jak 230 000 korun,“ uvedla mluvčí.

Žena podle ní s drogami obchodovala i přesto, že již byla za podobnou trestnou činnost podmíněně odsouzena. Soud jí uložil patnáctiměsíční trest odnětí svobody s podmíněným odkladem na zkušební dobu 30 měsíců.

Video  Filuta za volantem odmítl hned dvakrát test na drogy  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání