Transferový boulevard: Na seznamu Leedsu je i Gerrard, nový kontrakt pro Thiaga Silvu

Souhrn nejzajímavějších přestupových spekulací z Premier League, se kterými přišla v posledních dnech média.  

Transferový boulevard: Na seznamu Leedsu je i Gerrard, nový kontrakt pro Thiaga Silvu

Mail: Liverpool je vedle Manchesteru United jedním z řady klubů, které se zajímají o dvacetiletého obránce Evertonu Jarrada Branthwaitea, aktuálně hostujícího v PSV Eindhoven. 

Evening Standard: Chelsea je v pokročilé fázi diskusí s Thiagem Silvou o prodloužení smlouvy, která by zkušenému obránci zajišťovala působení na Stamford Bridge i i po jeho devětatřicátých narozeninách.

Caught Offside: Arsenal, Liverpool a Newcastle se zajímají o pětadvacetiletého mexického záložníka Ajaxu Amsterdam Edsona Alvareze.

Sun: Steven Gerrard má figurovat  na seznamu kandidátů Leedsu na post nového manažera poté, co na Elland Road vyhodili Jesseho Marsche.

Times: Manchester United se bude muset v rámci snahy o získání špičkového útočníka zaměřit na Victora Osimhena z Neapole, Tottenham totiž není ochoten prodat Harryho Kanea v rámci Premier League. 

Mundo Deportivo: Naopak povzbuzující zprávy dostal Manchester United ohledně svého zájmu o podpis nizozemského záložníka Frenkieho de Jonga a španělského útočníka Ansu Fatiho, obou z Barcelony, když jeho zájmu nahrává požadavek La Ligy aby katalánský kolos výrazně snížil své mzdové náklady.

Mondo Udinese: Everton se po lednovém neúspěchu v létě znovu pokusí podepsat pětadvacetiletého portugalského útočníka Beta z italského Udinese.

Mirror: Zranění Huga Llorise nutí Tottenham ke kreativním řešením a Spurs by tak mohly na limitovaný kontrakt podepsat zkušeného Bena Fostera, který loni v září oznámil konec kariéry.