Tradičním hostem plesu je Eva Decastelo, která bohužel musela v noci odjet domů. „Jsem tu s Lucií Zedníčkovou a přijely jsme jen na otočku, protože bohužel obě máme zítra práci, takže tu budeme jen do půlnoci. Po půlnoci jako Popelky odjíždíme zpátky do Prahy, tak jsem právě Lucce vyprávěla, že Brno a Olomouc jsou mým druhým domovem, kde bych chtěla bydlet,“ svěřila se Decastelo.

„Moje první plesové šaty byly na můj maturitní ples a asi tak trošku předurčily můj mnohaletý nevkus, který se zlepšuje až s posledními roky,“ smála se moderátorka, která tentokrát zvolila bílé šaty a ty jí skutečně sekly.

Video
Video se připravuje ...

Eva Decastelo komentuje první dovolenou s Třeštíkem: Překvapilo nás to oba! Markéta Reinischová, Elmer Carvalhoc

Opakem Evy byla Eliška Bučková (33) v černé rozevláté róbě. „Jsou od návrhářky Jitky Klett. Měla jsem ale docela stres, když jsem zjistila, že jsou vzadu úplně průhledné, a navíc mají hodně rozparků. Vím, že to někdo vynosí, ale já jsem v tomto cudná. Naklusala jsem do obchodu, koupila jsem si kombiné, kraťasové kalhotky a vysoké kalhotky. Já bych se necítila, kdyby mi měly být vidět brazilské kalhotky, a myslím si, že se to na ples úplně nehodí. Ale i tak jsem předvedla dost, myslím si,“ tvrdila modelka.

Ples si naplno užili manželé Petra (36) a Roman Vojtkovi (50). „Mám radost, že dneska můžu být prostě výjimečná nejenom pro sebe, ale i pro Romana. Jsem druhým rokem na mateřské a k tomu covid, to člověk dlouho nevytáhl paty z domu. Dnes opravdu po dlouhé době jsme spolu někde, kde zdobíme, kde jsme jenom my dva, kde máme šanci si to užít,“ neskrývala nadšení herečka Petra Vojtková v róbě z dílny Kamily Vodochodské. Její krk navíc zdobily vypůjčené diamanty.

Mezi hosty byly i sportovkyně Šárka Kašpárková (51), zpěvačka Olga Lounová (41) a moderátorky Monika Leová (31) a Sandra Pospíšilová (37).

Fotogalerie
21 fotografií