čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Olomoucké florbalistky podlehly o bod Kunraticím

Domácí tým se dostal do vedení v 7. minutě přesnou střelou Sabiny Šnajberkové. Olomouc se snažila, ale vyrovnat se jí podařilo až v třetí třetině. Nicméně hat-trick Kovaříkové zajistil domácímu týmu vítězství 6:5.

První zajímavá akce přišla v 6. minutě, když Start nevyužil situace dva na jednoho. O minutu později se do dobré pozice dostala Horčičková. V čase 7:43 Vanda Šnajberková nahrála své sestře Sabině na levou stranu, a ta svoji chirurgicky přesnou střelou poslala domácí do vedení. Desátá minuta přinesla brejk domácích, ve kterém Kovaříková vymetla branku Hodulíkové a zvýšila na 2:0. Ta stejná hráčka ve 13. minutě zvýšila už na 3:0 a Olomouc měla problém. Už o půl minuty později vysunula Hodulíková Řehákovou, která nahrála skórující Pešavové – 1:0. Tím to ale nekončilo, po dalších deseti vteřinách vystřelila a o 2:3 snížila Cholinská. V 17. minutě poslala Řeháková do brejku Horčičkovou a ta vyrovnala – 3:3.

Začátek 2. třetiny přinesl dvě vyloučení domácích hráček, Olomouci se podařilo využít až druhou přesilovku po brance Cholinské za asistence Reimerové. Po třech minutách ale domácí Zlatníková zajistila vyrovnání na 4:4. Naopak se domácím podařil skóre otočit, když ve 35. minutě ve vlastním oslabení dokonala hat-trick Kovaříková. Těsně před sirénou byla ještě vyloučena hostující Horčičková za sekání. Stav tak byl 5:4 pro domácí.

V úvodu třetí části byly Hanačky aktivnější, to se jim ale nedařilo přetavit v branku. A podle pravidla nedáš-dostaneš proto v čase 47:12 zvýšila na 6:4 Sabina Šnajberková. V 51. minutě dokonala svůj hat-trick Lucie Cholinská. Ani několik slibných šancí ani závěrečná hra bez brankářky ale jejímu týmu nepomohlo, Olomouc se tak musela smířit s porážkou 6:5.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto @michelifix_photography

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.