facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 15. 2. 2023 - Ing. Lukáš Grásgruber

Thein Digital nově nabízí podporu služeb AWS

thein.digitalSpolečnost Thein Digital rozšířila portfolio poskytovaných služeb a nově nabízí zajištění migrace a pro­vozu Amazon Web Services (AWS) – od úvodní analýzy stávajícího pros­tředí zákazníka přes identifikaci oblastí, které jsou vhodné pro migraci do AWS, až po migraci samotnou a následný provoz prostředí.



Martin Hanc„Tradiční on-premise projekty čelí v posledních měsících ještě mnohem více než v předchozích letech různým výzvám typu nedostatku IT odborníků nebo dlouhých dodacích lhůt hardwaru. Cloudové služby poskytované AWS jsou spolehlivou alternativou, která při správné implementaci zkrátí dobu nasazení do řádů hodin, v některých případech i minut. To vše bez potřeby realizovat obrovské investice, výběrová řízení a náročné fyzické instalace,“ vysvětluje výhody AWS služeb Martin Hanc, CEO Thein Digital s.r.o.

Veřejný a hybridní cloud je dnes již stěžejní komponentou moderního podnikového IT. Pro systémy provozované ve veřejném cloudu je typická flexibilita, vysoká dostupnost a nákladová efektivita. AWS je průkopníkem tohoto konceptu IT infrastruktury, jehož využití rychle roste. I proto plánuje AWS ještě v průběhu roku 2023 uvést do provozu více než 10 nových datacenter v Evropě, včetně České republiky.

„Řada klientů má z migrace do cloudu obavy, obecně jsme na českém trhu v zavádění nových služeb trochu pomalejší než západní svět. S tím pracujeme tak, že se často kloníme k hybridním řešením – navrhujeme efektivní kombinaci tradičního on-premise řešení vhodně podpořenou cloudovými nástroji, které dodají řešení potřebnou efektivitu a flexibilitu,“ doplňuje Hanc.


 
  

- PR -

ESG reporting jednoduše s IFS a CDC Data

ESGESG formuje cestu k udr­ži­tel­né­mu a odpovědnému podnikání. Otevřeme společně dveře do této esenciální oblasti, kde se setkávají inovace, udržitelnost a společenská odpo­věd­nost, aby formovaly pozitivní změny pro naši společnost. Vstup­te s námi do světa, kde každé rozhodnutí formuje budoucnost.

  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.