InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Beseda s cestovatelem

    Čtvrtek 16.5 16:30 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Suché Vrbné Železničářská 12, České Budějovice

  • Kultura Na Kanále

    Čtvrtek 16.5 17:00 - Vodácké centrum České Vrbné

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pivovarský ředitel a strakonický starosta poděkovali krásné miss za reprezentaci města

STRAKONICE - Starosta města Strakonice Břetislav Hrdlička a ředitel Pivovaru Strakonice Dušan Krankus, poděkovali Kristýně Pavlovičové za to, jak reprezentovala Strakonice na celorepublikové soutěži krásy Miss Essens. Půvabná dvacetiletá dívka skončila druhá v konkurenci více než 9000 dívek z celé republiky. Českou republiku a Strakonice bude reprezentovat na celosvětové soutěži Miss Earth 2023, která se bude konat na podzim ve Vietnamu.

Starosta Břetislav Hrdlička sympatické missce poděkoval a při předání květiny také poznamenal, že Kristýně držel palce celý Odbor přátel Slavie Praha – odbočka Strakonice a dokonce s ostatními kolegy ze spolku, který je svého druhu největší v České republice, posílali i hlasy.

„Nejenom Slávisti, ale i všichni Sparťani ze Strakonic Vám drželi palce. Jsme moc rádi, že děláte Strakonicím dobré jméno. Pokračujte v tom prosím i nadále," uvedl Hrdlička.

Ředitel Dušan Krankus zase poukázal, že Kristýna má blíže k pivovaru, než se na první pohled zdá. „Její bratr Daniel přes léto provozuje vodácký kiosek na Otavě v obci Poříčí a je odběratel našeho piva." Právě tady mu Kristýna pomáhá čepovat a ráda si tu dá i své oblíbené pivo, kterým je polotmavý Klostermann. Pivovar Strakonice rovněž předal Kristýně dárky ze svého pivního potrfolia piv a propagačních předmětů.

Kristýna nyní studuje druhým rokem ekonomii na vysoké škole v Českých Budějovicích, ale do Strakonic se ráda vrací a díky své rodině, je s městem u Otavy pevně spjatá. „Když přijedu, tak ráda navštívím mamku v práci. Jdeme na procházku. Nejradši ale jezdím za babičkou a dědou do jedné vesničky za Strakonice, vezmu si holínky a jdu na procházku do lesa se psem. Ráda také cvičím a běhám," uvedla.

Diskuse k článku - 4 příspěvky
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Strakoňák 

    Reagovat

     

    Že by nějak reprezentovala Strakonice jsem si nevšiml,normální tuctová holka,kterých běhá po republice tisíce.

    Vloženo 17.2.2023 06:39:38

  • Slavia1892 

    Reagovat

     

    Odpovím na komentář. Odbočka Strakonice se zmiňuje proto, že slečna je přítelkyní jednoho našeho člena a celá odbočka jí fandila a posílala hlasy. O odbočce Slavie se v jiných článcích píše například proto, že asi jako jediný spolek na Strakonicku nežádá po státu žádné finance, naopak za pár let své činnosti již na dobročinné účely věnovala přes 300 000 Kč. Souhlasím s tím , že fandit svému oblíbenému klubu se má i v dobách zlých, což si myslím všichni naši členové dělali, i když to asi nebylo tak vidět.

    Vloženo 16.2.2023 18:58:05

    • Tak 

      Reagovat

       

      Tak urcitě. Jsem presvědčen, že také fandili všichni strakoňáci, nebo v Katovicích a v Poříčí a o těch není zmínka. To je chválihodné, že odbočka nežádá stát a doufám, že nepoživá také výhod od města. To by totiž byly také prostředky daňových poplatníků. Pamatuji v době, když byla Slávie pomalu před krachem než ji zachránil p. Tvrdík a čínský kapitál, tak byl v řadách fanoušků a jejich odboček velký klid resp. veřejně se jich ke klubu moc nehlásilo. Byli jisté pokusy o sčítání se což skončilo nevalně.

      Vloženo 16.2.2023 19:43:00

  • Tak 

    Reagovat

     

    Doufam, že měla plavky v barvách Strakonic, aby ta reprezentace už stála za to. Jinak nechápu proč se v článku o miss zmiňuje odbočka Slavie, stejně tak i v jiných článcich co nemají s fotbalem nic společného. Kdo to neví jako by nebyl. Nejsem Sparťan, ale v letech nedávných o klukách z Edenu nebylo ani slechu, hlásit se ke klubu je potřeba i v časech zlých, ne jen když se daří.

    Vloženo 16.2.2023 16:54:20

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace