Návrhář princezny Diany si myslí, že by měl být princ Harry před korunovaci prohledán

Korunovace krále Karla se kvapem blíží, proto se kolem ní rojí různé spekulace a unikají rozličné informace. Přestože prozatím není jisté, zdali se princ Harry vůbec zúčastní, už nyní je jeho případná přítomnost hojně komentována. A ne zrovna lichotivě.

Během nedávného rozhovoru pro GB News se návrhář David Emanuel, který navrhl svatební šaty princezny Diany, rozpovídal o tom, že by měl být princ Harry prohledán, než vkročí na korunovaci krále Karla III. Podle něj by mohl mít v oblečení schovaný mikrofon, aby pořizoval nahrávky pro další dokument Netflixu.

Stejný názor sdílí i další lidé. Když se nad tím zamyslíme, princ Harry a Meghan Markle získali miliony vyprávěním svého příběhu v dokumentární sérii. Nebylo by tak překvapující, kdyby manželé pokračovali v odhalování tajemství královské rodiny.

Ačkoli to princ Harry pravděpodobně neudělá, Emanuel si tím není tak jist: „Doufám, že bude prohledán, než vkročí do této země. Protože, buďme upřímní, by mohl být napojen na Netflix,“ řekl pro britskou televizi.

Přestože král Karel III. ještě nepozval všechny na svou korunovaci, stále existuje možnost, že královský pár účast odmítne. Ve vzduchu visí spousta nepřátelských emocí, nehledě na narušený vztah mezi princem Harrym a Williamem, který se cítí být zrazen, dodává Marca.

Zdroje: GB News, Marca