A je to definitivní! Brodská o Hanzlíkovi: Už jsem tuhle kapitolu uzavřela | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

A je to definitivní! Brodská o Hanzlíkovi: Už jsem tuhle kapitolu uzavřela

Jaromír Hanzlík byl otčímem tvrdým a nesmlouvavým.
Jaromír Hanzlík byl otčímem tvrdým a nesmlouvavým. (Foto: archiv ČT)

Tím, kdo chtěl usmířit Terezu Brodskou (54) s jejím někdejším otčímem Jaromírem Hanzlíkem (75), byl blízký člověk obou herců. Jeho pokusy ale nakonec byly marné. Dotyčný dělal maximum, jenže herecký bard nakonec jeho prosby nevyslyšel. S Terezou se nepotkal a ani ji nakonec nepozval na oslavu svých 75. narozenin, třebaže se původně hovořilo o velkém usmíření...

O prostředníkovi pro deník Aha! promluvila sama Tereza Brodská. „Z jedné strany byla snaha o to najít nějakou společnou řeč, ale z druhé strany zřejmě zájem nebyl a není. Ani přes prostředníka, který věřil, že bychom se třeba mohli někdy někdě setkat. Nestalo se,“ řekla Aha!. „Já už jsem tu kapitolu opravdu celou uzavřela a hodila za hlavu,“ dodala.

Brejchová o sestře Janě: Je mi jedno, že umře!

Video se připravuje ...

Špatné signály

Dotyčný prostředník přitom vypustil do světa, že se Jaromír a Tereza loni na podzim setkali a usmířili během natáčení dokumentu o Hanzlíkovi, a dokonce i to, že herec Brodskou pozval na oslavu svých narozenin. Podle hereččiných slov ale zůstalo v případě toho, kdo je dával dohromady, jen u zbožných přání. „Já jsem nedostala žádnou pozvánku. A když nedostanete pozvánku, tak nemůžete jít na oslavu. Ale my se celoživotně nezveme na narozeniny...“ svěřila se dcera Jany Brejchové (83), která s o 8 let mladším Hanzlíkem žila 12 let. „Z mé strany v tom rozhodně není žádná zášť. Já mám opravdu jiné starosti. Netrápí mě to,“ doplnila ještě.

Chtěl být režisérem

Mohl být oním prostředníkem režisér Viktor Polesný (74) autor celovečerního dokumentu o Hanzlíkovi, který nedávno odvysílala Česká televize? Možná... Sám má rád jak Brodskou, tak Hanzlíka. Když ČT přišla s plánem natočit o hvězdě aktuálně reprízovaného seriálu Sanitka dokument a nabídla práci Polesnému, Jaromír měl jiný plán. „On chtěl být režisérem toho dokumentu, na to ale Viktor řekl že ne, režisér jsem já! Nakonec se domluvili, padli si do náruče, ale trvalo to nějakou dobu, než se rozhodlo, že se ten dokument natočí. Sešli se někde na chalupě a po třech dnech to nějak klaplo,“ řekl nám zdroj blízký natáčení.

Jana Brejchová – největší ikona československého filmu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jana Nováková
20. 2. 2023 • 19:14

Nevím,o co se Tereza poslední dobou snaží.Pomlouvala ho celá léta,řekla že to má v sobě uzavřený tak ať se k němu nenutí.
A co se týká Hanzlíka,tak já bych o žádné setkání s ním ani nestála a na pivo bych s ním nešla.Je to divnej patron.

j.p.toman
20. 2. 2023 • 09:49

už s tím neotravujte, to je pořád dokola, usmíření, rozchod......Nikoho to nezajímá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.