InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vernisáž výstavy kuriozit k 120. výročí založení muzea

    středa 1.5 16:00 - Muzeum, Vodňany

  • Výstava historických hraček

    středa 1.5 9:00 - Muzeum – Stará radnice, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Motor přišel o body 69 vteřin před koncem

 Autor: Jan Škrle.

    Autor: Jan Škrle.

ČESKÉ BUDĚJOVICE – Smůla se jim lepí doslova na hokejky! Až do předposlední minuty dnes byli hokejisté Českých Budějovice ve hře o body, ale přesně 69 vteřin před závěrečným klaksonem strhl liberecký Jan Šír vítězství na stranu Bílých tygrů 3:4. Celé utkání bylo velmi vyrovnané. Motor dvakrát vedl, pak náskok ztratil a po dvou třetinách prohrával. Na začátku třetí části ale srovnal z přesilovky kapitán Gulaš a utkání směřovalo do prodloužení. Než ale přišla chyba při rozehrávce, kdy Štencel špatně vyhodnotil situaci, Motor ztratil puk na vlastní modré čáře a Šír tečovanou střelou šťastně rozhodl. K bodům nepomohl ani Jiří Novotný, sportovní manažer klubu a asistent trenéra, který se dnes při nemoci Lukáše Pecha nečekaně oblékl a rozhodl se doplnit útočné řady svého týmu.

Hodnocení Davida Čermáka, trenéra Českých Budějovic: „Mrzí mě, že jsme nezopakovali výkon z Vítkovic, kde jsme hráli velice zodpovědně. Dva góly jsme soupeři darovali špatným střídáním. Mrzí nás, že jsme minutu před koncem nedokázali vyndat kotouč z našeho pásma a přišli i o jeden bod. Na marodce máme tři centry, proto jsme se domluvili s Jirkou Novotným, že nastoupí."

Žádné jiné utkání se dnes nehrálo, takže Jihočeši zůstávají na svém. Aktuálně má dvanáctý Litvínov 56 bodů a uzavírá pozice pro předkolo play off, Motor je třináctý s 55 body a tabulku uzavírá čtrnácté Kladno s 54 body. Nyní Motor jede do Karlových Varů (neděle 26. února, 16.20). Následovat bude domácí duel s Kladnem a v posledním kole souboj na plzeňském ledě.

HC Motor ČB – Bílí Tygři Liberec 3:4

(2:1, 0:2, 1:1). Branky a nahrávky: 6. Valský (Hanzl), 19. Dzierkals (Vondrka, Štencel), 42. Gulaš (Hanzl, Percy) – 7. Birner (Melancon, Faško-Rudáš), 22. Šír (Rychlovský, Derner), 40. Melancon (Frolík, Derner), 59. Šír (Flynn).

České Budějovice: Strmeň – Štencel, Vráblík, Bindulis, Percy, Hovorka, Kachyňa, Matějíček – Čachotský, Novotný, Gulaš – Vondrka, Hanzl, Valský – Dzierkals, Toman, Doležal – Strnad, Přikryl, Tomeček.

Liberec: Kváča – Balinskis, Nedomlel, Derner, Melancon, Ivan, Kolmann, Štibingr – Birner, Filippi, Faško-Rudáš – Frolík, Flynn, Ordoš – Jelínek, Rychlovský, Vlach – Šír, Dlouhý.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace