Sleduj nás

Miroslav Brož: Mohl jsem zápasit v KSW, ale já se rozhodl pro Oktagon

Miroslav Brož: Mohl jsem zápasit v KSW, ale já se rozhodl pro OktagonFOTO: OKTAGON MMA

Z OKTAGONu MMA se stává stále větší a větší organizace, což potvrzuje i Míra Brož, který jej upřednostnil před KSW. 

Inkvizitora trápila poslední dobou zranění, která jsou bohužel nedílnou součástí této drsné bojové hry. Nyní se ovšem nachází ve fázi, kdy už je z 90 % v pořádku, a tak se rozhodl naskočit do klece. 

Svůj první zápas po návratu svede Míra na víkendovém turnaji FABRIQ MMA, což je v dnešní době již jakási sesterská organizace OKTAGONu. Tuto cestu si český bijec zvolil hlavě proto, aby se zahřál, než naskočí do velkých bojů. 


„Chtěl jsem si vyzkoušet, jak na tom jsem, tak jsme se (s Ondřejem Novotným) dohodli, že si dám zápas na FABRIQ MMA. Za to jsem velmi rád,“ prozrazoval Brož v promo videu k nadcházejícímu souboji. 

„Mohl jsem mít zápas už teď před vyprodanou halou na akci KSW v Liberci, ale já jsem se chtěl vrátit do OKTAGONu. Nejsem tu proto, abych si vybíral, kde budu zápasit. Já tu jsem proto, abych dělal co nejlepší zápasy,“ vysvětloval. 


„Spousta lidí se mě ptala na Gamechanger v OKTAGONu, avšak já jsem jim odpovídal, že si to absolutně nezasloužím. Vrátil jsem se, jsem na chvostu žebříčku, ale musím se dostat tam, kam chci, svou tvrdou prací a zápasy,“ dodal čtyřiatřicetiletý bijec. 


Další články