Sleduj nás

Tohle bude jeden z historicky nejlepších zápasů! raduje se Novotný z nově oznámené bitvy

Tohle bude jeden z historicky nejlepších zápasů! raduje se Novotný z nově oznámené bitvyFOTO: OKTAGON MMA

Tuzemské MMA posouvá hranice opět o kousek dále. Diváci se v OKTAGONu mohou těšit na velmi kvalitní a atraktivní podívanou, za kterou by se nemuseli stydět ani v UFC. 

Promotér Ondřej Novotný s velikou radostí oznámil, že se domácí MMA fanoušci dočkají bitvy dvou šampionů. Losene Keita jakožto šampion lehké váhy, se střetne s Matem Sanikidzem, který hájí pás váhy pérové. A právě tento titul bude 29. dubna na turnaji OKTAGON 42 v sázce. 

„Tohle je to zápas, který chceme všichni vidět a po kterém volali i oba kluci. Zápas, který bylo extrémně těžké dohodnout, ale vy ho dostanete 29. dubna v Bratislavě!“ odtajňoval své plány Novotný během pravidelného streamu MMA Letem Světem. 


„Bratislava dostane při svém návratu jeden z nejočekávanějších soubojů. Nejočekávanějších jak fanoušky, tak i odborníky, rankingy, zkrátka každým, kdo se mihnul kolem MMA. Každý chce vidět bojovat Keitu a každý ho chce vidět bojovat se Sanikidzem,“ je si šéf OKTAGONu vědom. 

„Zejména po tom, co Mate předvedl v Ostravě v titulovém boji s Kubou Tichotou, kdy šel až za hranu svých sil. Potvrdil to ostatně i po boji, už s pásem kolem hrudi, když potřeboval ještě kyblík. A to není výsměch. Naopak klobouk dolů, když ujdeš tu extra míli. A Mate to dokázal,“ podotýkal Novotný. 



Další články