Bundesliga - souhrn 22. kola: Bayern zpátky na čele

24.02.2023, 22:29, aktualizováno 26.02.2023, 19:21
Komentáře a souhrny
Eric Maxim Choupo-Moting a Alphonso Davies (© AFP)

Čelo tabulky německé ligy je hodně vyrovnané a po sobotě měla Bundesliga nového lídra - na první místo se posunul Dortmund. Jenže přece se na výsluní nakonec nic nezměnilo, o den později totiž Bayern v pohodě vyhrál nad Unionem a vrátil se do sedla. Lipsko zvládlo těžký duel proti Frankfurtu, naopak zaváhal Freiburg, jenž remizoval s Leverkusenem. Výhry slaví i Werder, Wolfsburg a Hertha. Schalke porazilo Stuttgart a na záchranu má tříbodové manko...

Bayern Mnichov - Union Berlín 3:0

26.02.2023 17:30

Góly: 31. Eric Choupo-Moting, 40. Kingsley Coman, 45+1. Jamal Musiala

Spíše se očekávalo, že tenhle duel bude daleko vyrovnanější partií dvou celků bojujících nyní o bundesligové prvenství, než v jakou ve finále vyústil. Bayern jistě zvládl úlohu favorita, Union nakonec vůbec neprokázal, že je oním těžko porazitelným protivníkem. Domácí se tak vrátili zpátky na samé čelo tabulky poté, co je z něho v sobotu dočasně odsunul Dortmund.

Bayern se už od úvodních pasáží zápasu hnal za brankou, která by ho dostala do potřebného klidu, v 5. minutě každopádně ještě neuspěl Müller, který neusměrnil svůj pokus mezi tři tyče. Hosté se pokoušeli především soustředit na pozorné bránění a držet favorita co nejdéle na uzdě, nicméně tahle taktika jim vydržela pouze první půlhodinu. Pak už jejich sok gólově udeřil.

Coman ve 31. minutě u pravé boční strany pokutového území měl dostatek času a prostoru, aby vyprodukoval přesný centr na hranici brankového území, tam si nejvýše naskočil Choupo-Moting, a ten hlavičku namířil přesně ke vzdálenější tyčce. Rönnow se po tomto zakončení jenom ohlédl, i když se zprvu zdálo, že se ho bude snažit aktivně zachytit.

Bayern i nadále držel otěže utkání ve svých rukách, obrana Unionu přitom znovu nepůsobila zpevněným dojmem ani ve 40. minutě. A tak se konala další změna skóre. Müller chytře ve středu pole prodloužil balón na rozeběhnutého Comana, ten vnikl až do pokuťáku, obehrál vyběhnuvšího Rönnowa a zacílil do poloprázdné brány.

A v nastavení první půle mnichovský výběr definitivně rozsoudil tenhle mač a pojistil si zasloužený zisk tří bodů. Müller dokázal udržet balón ještě na hrací ploše, od brankové čáry ho posunul nablízko na bližší tyčku, kde se ocitl Musiala, a tomu už jen stačilo protečovat za záda Rönnowa.

Druhý poločas sice nabídl pár šancí na obou stranách, další gól s sebou ovšem tohle měření sil nepřineslo. Za Union se mohl uvést na listinu střelců Becker, ve 48. minutě naopak mohl navýšit náskok bavorské družiny Davies, v 71. minutě také Müller a v 86. minutě znovu Davies, avšak ani jeden ze jmenovaných se nesetkal s přesnou koncovkou.

Více informací k zápasu

SC Freiburg - Bayer Leverkusen 1:1

26.02.2023 15:30

Góly: 29. Vincenzo Grifo - 67. Sardar Azmoun

Freiburg i v letošním ročníku německé nejvyšší soutěže předvádí skvělé výkony a bojuje o nejvyšší příčky, ovšem nyní s houževnatým Leverkusenem neudržel jednobrankový náskok a nakonec mohl být rád, že alespoň vybojoval nerozhodný výsledek 1:1. Po třech předchozích výhrách nyní tedy ztratil cenné body a klesl v tabulce na pátou příčku s jednačtyřiceti body. Bayer naopak přerušil svou sérii dvou porážek v řadě a je jedenáctý s osmadvaceti body.

Hostující celek měl za sebou velmi náročný odvetný duel v play-off o osmifinále Evropské ligy s francouzským Monakem, který dotáhl do úspěšného konce až v penaltovém rozstřelu, síly mu však rozhodně nechyběly. V jeho dresu opět nastoupil do samého začátku český reprezentační útočník Adam Hložek a byl střídán o poločasové přestávce, druhý český forvard Patrik Schick nastoupil v 66. minutě a v samém závěru orazítkoval brankovou konstrukci.

Nedělní utkání se rozjíždělo opatrněji, k prvnímu vážnějšímu ohrožení došlo po necelé půlhodině hry a Freiburg se hned dostal do vedení. K přímému volnému kopu z dobrých pětadvaceti metrů se postavil zkušený kanonýr Vincenzo Grifo a balón nádherně zakroutil kolem zdi k pravé tyči, plachtící gólman Hradecky si na něj dokázal pouze sáhnout. Hosté od tohoto momentu zabrali a do přestávky si vytvořili dokonce tři solidní možnosti.

Nejprve ve 38. minutě vypálil ze střední distance Demirbay a brankář Flekken předvedl parádní zákrok, o dvě minuty později hlavičkoval o decimetry nad břevno Frimpong a v nastaveném čase neuspěl Diaby tváří v tvář proti famóznímu strážci SC. Začátek druhého poločasu nic zajímavého nepřinesl, hosté se dočkali zaslouženého vyrovnaní přesně v polovině závěrečné části.

Na nádhernou šajtli Bakkera si seběhl před hranici brankového území Sardar Azmoun a akrobaticky zamířil přímo k protější tyči mimo dosah bezmocného Flekkena. Domácí si mohli vzít zpět svůj ztracený náskok v 71. minutě, jenomže Höler z bezprostřední blízkosti hlavičkoval do bližší tyče. Naopak ve druhé nastavené minutě chtěl na opačné straně rozhodnout právě Schick, nicméně ten z pěti metrů jen napálil pravou spojnici.

Více informací k zápasu

Schalke 04 - VfB Stuttgart 2:1

25.02.2023 18:30

Góly: 10. Dominick Drexler, 40. Marius Bülter - 63. Borna Sosa

Die Königsblauen měli prakticky už od úvodu sezony nakročeno zpět do 2. Bundesligy. Nicméně díky zaváhání konkurentů rozhodně nic není rozhodnuto. V Gelsenkirchenu si jsou však dobře vědomi toho, že je čeká velice náročných dvanáct kol. Ostatně ani ve Stuttgartu nemají nic jistého, protože nad sestupovými vodami tým setrvává pouze zásluhou lepšího skóre.

Že by to o poslední únorové sobotě roku 2023 mohlo pro domácí dopadnout výborně, naznačila už 10. minuta. V ní Michael Frey centroval z levé strany před bránu, kde si na bližší tyč naběhnul Dominick Drexler a přesnou hlavičkou potvrdil svou důležitost - 1:0. Po čtvrt hodině hry se osmělil Chris Führich, ovšem, jak se ukázalo, měl místo střely volit přihrávku lépe postavenému spoluhráči.

Následně centroval od rohového praporku Borna Sosa, leč Endovu hlavičku lapil Ralf Fährmann. Japonský fotbalista hlavičkoval za osm minutek znovu a opět se musel sklonit před jistotou, jakou v tomto duelu muž v rukavicích oplýval.

Po půl hodině Rodrigo Zalazar pálil rovnou z přímého kopu. I díky pětadvacetimetrové vzdálenosti na Fabiana Bredlowa nevyzrál. Záhy se hostující gólman vyznamenal jak proti zakončení Mehmeta-Cana Aydina, tak proti Zalazarově voleji.

Pět minut před vypršením řádné hrací doby úvodního dějství přispěchal se svou parádou Marius Bülter, když na hranici malého čtverce usměrnil do sítě vysoce elegantní patičkou Zalazarovu pobídku z pravé strany - 2:0.

Ve druhé půli se jako první pokusil o korekci výsledku se svou dobrou ranou Borna Sosa. Deset minut po něm se o technický obstřel pokusil Francouz Tanguy Coulibaly, avšak radoval se až Borna Sosa. Krátce poté, co se hodina hry stala minulostí, se bronzový medailista z posledního světového šampionátu odhodlal k jedovaté střele zpoza šestnáctky, která Fährmannovi propadla mezi nohama - 2:1.

Po rozehrávce hlavičkoval nebezpečně Wataru Endo, jenže ani on, ani Silas Katompa Mvumpa vyrovnat nedokázali. V minutě jednasedmdesáté centroval od rohového praporku aktivní Zalazar a Moritz Jenz hlavou o kousek minul zařízení. Skvadra Bruna Labbadiy už srovnat stav nedokázala, ač v závěru vyrazil do protivníkova pokutového území i gólman Bredlow.

Více informací k zápasu

RB Lipsko - Eintracht Frankfurt 2:1

25.02.2023 15:30

Góly: 6. Timo Werner, 40. Emil Forsberg - 61. Djibril Sow

Tým ze Saska tedy soupeři oplatil porážku z prvního vzájemného klání v této sezoně, byť tedy nenastřílel čtyři branky. Díky celkově dvanáctému vítězství mu po dvaadvaceti kolech může patřit příčka zaručující účast v Lize mistrů. Eintracht po celkově šesté prohře klesnul na šesté místo.

Už ve 2. minutě se pořádně zapotil Kevin Trapp. Yussuf Poulsen si našel prostor ke střele, kterou hostující jednička jenom vyrazila k Marcelu Halstenbergovi. Ten měl dost času na to, aby míč umístil do sítě, jenže místo toho vůbec netrefil. Následně o sobě dal poprvé vědět Emil Forsberg, když svou dobrou ranou těsně minul.

A tak se švédský záložník proměnil v asistenta, když v 6. minutě posunul na Tima Wernera, který před gólmanem sice ztratil balanc, nicméně přesto stačil do balonu kopnout levačkou, a pak ze země sledoval, kterak pomalu putuje do brány - 1:0. Ve 24. minutě chtěl zvýšit vedení Konrad Laimer, což by se mu snad bývalo i podařilo, kdyby necílil do středu frankfurtské svatyně.

Ve 35. minutě zahrával přímý kop z osmnácti metrů Philipp Max. Bohužel pro něj i pro ostatní Orly nastřelil jen zeď. Už za pět minutek se udála další pohroma pro skvadru Olivera Glasnera. V závěru rychlé akce našel Werner kolegu Forsberga, jenž našel do ideálního prostoru nabíhajícího si Forsberga, který Trappovi nedal šanci zasáhnout - 2:0.

Tohle už vypadalo pro Rudé býky hodně nadějně. Avšak sedm minut po změně stran Randal Kolo Muani naznačil, že ještě není hotovo. Janis Blaswich naštěstí pro domácí stačil vyškrábnout na roh. Inkasoval tedy až po hodiny hry, kdy zůstal ve vápně zcela neobsazen Djibril Sow. Míč si zpracoval, načež jej nekompromisně napálil k levé tyči - 2:1.

Hrvoje Smolčić chtěl vyrovnat, ale kulatý předmět se snesl na horní síť. V 77. minutě o sobě dal znovu vědět aktivní Jesper Lindström, jehož střela byla tečována, takže polskému brankáři ve službách RB Lipsko nadělala starosti, které však dokázal vyřešit. Laimer pak v dobré pozici zcela minul a náskok nepojistil ani André Silva. Většině ze sedmačtyřiceti tisíc příznivců a příznivkyň v Red Bull Areně to však vadit nemuselo.

Více informací k zápasu

1. FC Köln - VfL Wolfsburg 0:2

25.02.2023 15:30

Góly: 4. Yannick Gerhardt, 68. Maximilian Arnold (pen.)

"Kozlům" proti "Vlkům" tedy nepomohla ani výhoda domácího prostředí, což platilo i v květnu 2022. Ve Wolfsburgu však naposledy vyhráli svěřenci kouče Baumgarta, kterým drtivé lednové vítězství 7:1 nad Werderem paradoxně spíše uškodilo. Od té doby si na konto připsali jedinou výhru, takže neopustí dolní polovinu tabulky, zatímco VfL se dokázalo vyšplhat na sedmou pozici.

Není pochyb, že ligovému šampionovi ze sezony 2008/2009 hodně pomohla brzká trefa. Postaral se o ni už ve 4. minutě Yannick Gerhardt, když z voleje nakopnul na bránu přihrávku od Omara Marmoushe. Zprvu to vypadalo, že Marvin Schwäbe nebude mít s tímto zakončením potíže, leč balon mu podklouznul pod tělem - 0:1.

Na nepříznivý vývoj mohl okamžitě zareagovat Davie Selke, kdyby nehlavičkoval nad. Maximilian Arnold ve 34. minutě usoudil, že by domácí jednička nemusela mít nejlepší den, a tak zkusil štěstí z větší vzdálenosti. Skóre však zůstalo nejtěsnější možné, což platilo i po hvizdu rozhodčího Franka Willenborga, kterým po dvou nastavených minutách ukončil první dějství.

V tom druhém se jako první osmělil Selke, avšak Koen Casteels nechal děkovat. Belgický brankář se zapotil v 57. minutě po tečované střele, kterou nakonec vyrazil do bezpečí. Za deset minut Jonas Hector ve vlastní šestnáctce fauloval Kiliana Fischera a kopala se penalta, s jejíž exekucí neměl Arnold pražádné problémy - 0:2.

Následující fáze probíhala už víceméně v poklidu. Hosté vesměs udržovali svůj náskok, který snížil až ve finální nastavené minutě Timo Hübers. Asistent u videa však hlavního sudího upozornil na to, že skórující fotbalista si nepohlídal ofsajdovou linii. Každopádně, i kdyby byl tento zásah regulérní, na další by už stejně nebyl čas, ani prostor.

Více informací k zápasu

TSG Hoffenheim - Borussia Dortmund 0:1

25.02.2023 15:30

Góly: 43. Julian Brandt

V novém kalendářním roce BVB opanovalo všech sedm bundesligových zápasů, díky čemuž se rázem vrátilo do boje o titul. Naopak TSG pokračuje v nepřesvědčivých výkonech, které přinesly šestou porážku v řadě, na základě čehož přišel pád do sestupových vod.

Hosté se poprvé dostali na dostřel Olivera Baumanna už po 200 sekundách. Marco Reus pobídnul mladého kolegu Jamieho Bynoe-Gittense, který sice mířil dobře, leč náskok svému týmu nezajistil. Kapitán celku v tradičních černožlutých dresech to v 9. minutě zkusil sám, ale do jeho tvrdé rány vložil obětavě hlavu Ozan Kabak.

Po čtvrthodině hry měl obrovskou šanci na hranici malého čtverce se pohybující Christoph Baumgartner. Nico Scholotterbeck mu do zakončení v poslední chvíli skočil, čímž s velkou pravděpodobností zabránil gólu. Odražený balon se dostal ke Kabakovi, jenž dokázal z půl metru hlavičkovat nad břevno.

Ve 33. minutě si ve vápně udělal prostor Sébastien Haller a Baumann musel vyrážet na roh. Po něm se minisouboj obou borců opakoval, když forvard Borussie cílil mezi tři tyče kolenem, jenže hoffenheimská jednička se opět pohybovala tam, kde měla. Sebastian Rudy se následně prezentoval tvrdou ranou z dálky, která se mezi tři tyče nevešla.

Pumelici stvořil také Emre Can a Baumann si připsal další úspěšný zákrok. Avšak ve 43. minutě už kapituloval. Reus rozehrál standardní situaci tak, že jeho centr prodloužil na místo určení svými zády Julian Brandt - 0:1. Úvodní dějství tedy nakonec vyšlo lépe svěřencům Edina Terziće. V té době pochopitelně nikdo nevěděl, že tahle trefa bude vítězná.

V 56. minutě právě autor gólu pobídnul Mariuse Wolfa, jenž ukázkově vymetl pravou šibenici. Nicméně se ukázalo, že celé akci předcházel faul útočícího hráče. Krátce poté musel nebezpečí hasit i Gregor Kobel. Po hodině hry si chtěl chuť spravit znovu Wolf, ovšem tentokrát neměl tak dobře seřízená mířidla. Na opačném pólu musel být Kobel pozorný proti ráně Baumgartnera.

I v následující pasáži bylo v PreZero Areně na co se dívat. Andrej Kramarić minul, Bellingham nevyzrál na muže v rukavicích. Střídající Fisnik Asllani pak ve stoprocentní příležitosti hlavou odmítnul vyrovnání. Poté v duelu s Baumannem dvakrát selhal Raphaël Guerreiro. V nastaveném čase Jude Bellingham orazítkoval tyčku a jak Donyell Malen, tak Ermin Bičakčić minuli zařízení.

Více informací k zápasu

Hertha BSC - FC Augsburg 2:0

25.02.2023 15:30

Góly: 61. Marco Richter, 70. Dodi Lukebakio

Oba kluby zatím marně hledají stálou formu, takže se pohybují v blízkosti pozic, které rozhodně nezaručují jistotu setrvání v soutěži i pro příští sezonu. Stará dáma potvrdila, že se jí proti FCA v současnosti daří. Za poslední tří zápasy má na kontě stejný počet výher, a k tomu skóre 5:0.

Pod první šanci se podepsal Florian Niederlechner, který do hlavního města Německa přestoupil právě z Augsburgu letos v lednu, tedy krátce před startem Rückrunde. Prostor mezi třemi tyčemi ale netrefil, takže z obou gólmanů si jako první sáhnul na balon Oliver Christensen, když lapil nepříliš nebezpečný přímý kop.

Zbývající minuty úvodního poločasu rozhodně nepatřily k těm, které by přinesly radost příznivcům a příznivkyním kvalitního fotbalu. Až v nastaveném čase se pokusil soupeře překvapit dvaadvacetiletý útočník ve službách die Függerstädter Jessic Ngankam, ale nedokázal zamířit natolik dobře, aby zaměstnal muže v rukavicích.

V 57. minutě musel Rafal Gikiewicz zasahovat proti skákavé střele Tolgy Ciğerciho, ovšem při další akci už inkasoval. Po hodině hry totiž fauloval Renato Veiga unikajícího Lucase Tousarta. Centr z přímého kopu defenziva neodvrátila zrovna přesvědčivě, takže Marco Richter na nic nečekal a levačkou okamžitě pálil na augsburskou svatyni, což se ukázalo býti nejoptimálnějším řešením - 1:0.

Za devět minut udeřili domácí opět. A znovu to bylo po rozehrávce standardní situace. Agustín Rogel dostal míč k Dodimu Lukébakiovi, který si ve vápně prostě věděl rady - 2:0. Do finálního hvizdu rozhodčího Jöllenbecka o sobě dal, v minulých utkáních velice nebezpečný Mërgim Berisha, vědět pouze jedinkrát, přičemž z minisouboje s Christensenem coby vítěz nevzešel.

Více informací k zápasu

Werder Brémy - VfL Bochum 3:0

25.02.2023 15:30

Góly: 29. Niclas Füllkrug, 43. Niklas Schmidt, 59. Marvin Ducksch

Die Unabsteigbaren po dvaadvacátém kole klesli na sestupovou příčku. S tím, že z posledních třech klání mají tedy nelichotivé skóre 0:8. Jiří Pavlenka tentokrát neměl mnoho práce, a tak může se svými spoluhráči slavit devátý tříbodový zisk.

V úvodu nešla borcům na hrací ploše upřít snaha, avšak na první šanci se na Weserstadionu čekalo čtvrt hodiny. Niclas Füllkrug zatoužil po čtrnáctém zářezu v sezoně, jenže minul. Za dalších třináct minut hlavičkoval nepřesně Jens Stage. Vedoucí bundesligový kanonýr se nakonec dočkal až v minutě devětadvacáté.

Anthony Jung mu sklepnul balon do vápna, kde si dokázal udělat prostor a cílenou střelou k bližší (levé) tyči rozesmutněl Manuela Riemanna - 1:0. Autor této branky se o další ucházel ještě pět minut před vypršením řádné hrací doby úvodního poločasu, nicméně cílil o kousek vedle. Odpovědnost na sebe tedy vzal Niklas Schmidt.

Při svém prvním pokusu ještě neuspěl, kdežto při tom druhém ve 43. minutě už ano, protože jeho přízemní zakončení ze třinácti metrů bylo nechytatelné. Následně mohl poděkovat Jungovi, který místo střely volil pocukrovanou přihrávku, a ta měla oči - 2:0.

Teprve potom se vyznamenal český brankář, když výborně zlikvidoval nebezpečnou hlavičku Philippa Hofmanna.

Ve druhé půli nejdříve ze všech zahrozil Leonardo Bittencourt a Manuel Riemann musel být pozorný. V době, kdy se úvodní hodina hry pomalu, ale jistě stávala minulostí, byl na hranici pokutového území faulován Füllkrug. Exekuce nařízeného přímého kopu se ujal Marvin Ducksch a vymyslel kulišárnu, při které podstřelil zeď - 3:0.

Zbývající minuty přinesly pouze nepřesné pokusy, tak jako tak si Zelenobílí dodali sebevědomí do dalších zápasů.

Více informací k zápasu

1. FSV Mainz 05 - Borussia Mönchengladbach 4:0

24.02.2023 20:30

Góly: 25. Jae-sung Lee, 49. Marcus Ingvartsen, 72. Ludovic Ajorque, 90+3. Nelson Weiper

Hříbata v minulém kole už poněkolikáté zaskočila obhájce titulu a die Nullfünfer rozhodně také nepatří k neoblíbeným soupeřům. Jenže svěřenci Bo Svenssona v poslední únorový pátek roku 2023 potvrdili lepšící se formu a soupeři z Borussia-Parku nadělili poprvé od srpna 2007 čtyři branky, díky čemuž jsou znovu ve hře o evropské poháry.

Na konci úvodní desetiminutovky to přitom byl Lars Stindl, kdo chtěl vyzkoušet pozornost domácího brankáře, nicméně dalekonosná střela nepatřila k nepřesnějším. Chleba se začal lámat v minutě pětadvacáté. Jonas Omlin nerozehrál na svého krajana Nica Elvediho zrovna nejideálnější, čehož využil Danny da Costa, který se na pravém křídle chopil balonu, načež centroval do vápna, kde koníček Leeho Jae-sunga zapadnul přesně k levé tyči - 1:0.

Hostující jednička záhy poté musela pro zranění střídat, takže místo mezi třemi tyčemi zaujal Tobias Sippel. V závěru poločasu chyboval Elvedi, ale Marcus Ingvartsen bohužel pro většinu z příznivců a příznivkyň v MEWA Areně minul. Jonas Hofmann pak z přímého kopu nastřelil jenom dobře postavenou zeď. V nastaveném čase pak Dominik Kohr nevytěžil vůbec nic z dobré práce Ludovica Ajorqueho.

Ve druhém dějství Leandro Barreiro přichystal pro nového gólmana pouze rutinní zákrok, jenže hned poté domácí hráči aktivním pressingem donutili soupeře pokazit rozehrávku. Ajorqueho přízemní pokus ještě Sippel vyrazil, ale dorážka Marcuse Ingvartsena už skončila za jeho zády. Nutno dodat, že s vydatným přispěním Ramyho Bensebainiho - 2:0.

V 53. minutě se do míče z hranice šestnáctky opřel Hannes Wolf a Robin Zentner musel zasahovat. Deset minut poté přispěchali Mohučští s akcí, kterou zakončoval Kohr střelou do připravené náruče muže v rukavicích. Následně se s vynikajícím zákrokem vytasil Zentner, když zkazil radost Marcusi Thuramovi.

A tak se stalo, že udeřila posila ze Strasbourgu. Umístěným pokusem na zadní (pravou) tyč korunovala rychlý brejk - 3:0. V ten moment zbývalo do finálního hvizdu sudího Roberta Hartmanna dvacet minut. Čtvrtý zářez měl na kopačce střídající Aymane Barkork, když se k němu po rohovém kopu odrazil balon mimo vápno. Bohužel o kousek minul. A tak si premiérový bundesligový gól připsal ve finální minutě sedmnáctiletý Nelson Weiper, když si naběhnul na centr Aárona Martína a zároveň si pohlídal ofsajdovou linii - 4:0.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Bayern Mnichov
22
13
7
2
64 : 21
46
2
Borussia Dortmund
22
15
1
6
45 : 27
46
3
Union Berlín
22
13
4
5
35 : 27
43
4
RB Lipsko
22
12
6
4
45 : 27
42
5
SC Freiburg
22
12
5
5
35 : 32
41
6
Eintracht Frankfurt
22
11
5
6
43 : 31
38
7
VfL Wolfsburg
22
9
6
7
40 : 29
33
8
1. FSV Mainz 05
22
9
5
8
37 : 34
32
9
Werder Brémy
22
9
3
10
34 : 41
30
10
Borussia Mönchengladbach
22
8
5
9
38 : 39
29
11
Bayer Leverkusen
22
8
4
10
36 : 36
28
12
1. FC Köln
22
6
8
8
32 : 36
26
13
FC Augsburg
22
7
3
12
26 : 38
24
14
Hertha BSC
22
5
5
12
27 : 40
20
15
VfB Stuttgart
22
4
7
11
27 : 38
19
16
TSG Hoffenheim
22
5
4
13
29 : 41
19
17
VfL Bochum
22
6
1
15
24 : 54
19
18
Schalke 04
22
3
7
12
16 : 42
16

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (13)

Přidat komentář
Mönchengladbach

Bože. Proč není liga 34x zápas s Bayernem.

Reagovat
Psy_cho

Protože by to byla nuda, Gladbach by vyhrával neustále bundesligu.

P S. Teď Gladbach nevyhraje ještě 3x. Po výhře nad FCB má vždy krizi.

Reagovat
DidusIneptus

Jak ti Bůh odpověděl? Taky mě to zajímá.

Reagovat
DidusIneptus

Dortmund v čele ještě neni. To si povíme až zejtra v 19³⁰

Reagovat
MarcoBanco

Schalke no konecne to uz vyslo

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Bastaron

Jeden z nejlepších výkonů tuto sezónu a především tento rok.

Reagovat
Jardman

Reagovat
Müllered

TOPka výkon, Thomas musí hrát...

Reagovat
Jardman

Reagovat
db18

Reagovat
Bayern +

Reagovat
bayern987

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele