Tváří značky Elle & Vire se stala Iveta Fabešová

pondělí, 27. února 2023, 12:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

Ambasadorkou značky Elle & Vire od společnosti Savencia Fromage & Dairy je od února Iveta Fabešová.

Iveta Fabešová s generálním ředitelem společnosti Savencia Fromage & Dairy Alešem Malenkou, zdroj: Savencia F&D.

Iveta Fabešová s generálním ředitelem společnosti Savencia Fromage & Dairy Alešem Malenkou, zdroj: Savencia F&D.

Cukrářka Iveta Fabešová se od února stala ambasadorkou značky Elle & Vire od společnosti Savencia Fromage & Dairy.

„Už dvanáct let pracuji se stále stejným máslem a smetanou od značky Elle & Vire. Naši zákazníci si zaslouží nejlepší kvalitu, a tou je Elle & Vire. Také zahraniční šéfcukráři používají téměř výhradně Elle & Vire. Je pro mě čest, že mohu být tváří právě této značky,“ říká Iveta Fabešová. Kromě másla a smetany nabízí značka také šlehačku ve spreji či základy pro přípravu Tiramisu, Crème Brûlée a Mascarpone. 

„Považuji za skvělé, že národní ambasadorkou pro Elle & Vire je právě Iveta Fabešová. Její dezerty jsou uměleckým dílem,“ říká Aleš Malenka, generální ředitel společnosti Savencia F&D pro Českou republiku a Slovensko. Dezerty Ivety Fabešové je možné ochutnat v její cukrárně ve Werichově vile v Praze. 

Savencia Fromage & Dairy je jedním z největších výrobců značkových sýrů v Česku a na Slovensku. Společnost, náležející do francouzské skupiny Savencia, zde působí od roku 1993. Ve dvou závodech v Česku a jednom na Slovensku pracuje více než 900 zaměstnanců. Do portfolia společnosti patří mj. Pribináček, Lučina, Sedlčanský Hermelín, Apetito či Liptov.

-stk-