Lady Gaga nezaplatila slíbené nálezné za ukradené buldočky. Teď ji nálezkyně žaluje o miliony dolarů

 Celebrity 
27. února 2023 15:35 / Mirka Malá
  2
📷
1 fotografie v galerii
Kauza ukradených buldočků Lady Gaga nekončí ani po dvou letech Depositphotos
Je to skoro až neuvěřitelná kauza. V únoru 2021 někdo ukradl dva ze tří francouzských buldočků slavné Lady Gaga. Zpěvačka neváhala a na sociálních sítích slíbila vysoké nálezné tomu, kdo buldočky vrátí. To se také stalo, ale Gaga nezaplatila nic.

Na první pohled to může vypadat, že je Lady Gaga docela škrt. Ale celá kauza okolo jejích ztracených, respektive ukradených francouzských buldočků je velmi složitá. Zpěvačka má celkem tři francouzské buldočky, Asiu, Gustava a Koji. Jistý Ryan Fisher pro Lady Gaga buldočky venčil a když byl s nimi 24. února 2021 na procházce, obklopili ho neznámí muži a dva z buldočků ukradli.

„Moji milovaní psi Koji a Gustav byli uneseni v Hollywoodu před dvěma dny. Moje srdce je nemocné a modlím se, aby moje rodina byla opět celá. Zaplatím 500 000 dolarů za jejich bezpečný návrat. Kontaktujte nás na email KojiandGustav@gmail.com. Nebo, pokud jste je koupili nebo našli, odměna je stejná. Stále tě miluji Ryana Fischera, riskoval jsi svůj život, abys bojoval za naši rodinu. Jsi navždy hrdina,“ napsala Gaga na svůj Instagram o dva dny později a veřejně tak přislíbila vysoké nálezné.

Ještě tentýž den jistá Jennifer McBride podle svého tvrzení odvezla psy na policejní stanici. Jenomže později byla obviněna v souvislosti s krádeží obou buldočků, z přechovávání odcizeného majetku a ze spoluúčasti na trestném činu. Údajně totiž chodila s otcem jednoho z mužů zodpovědných za napadení zpěvaččina pejskaře Ryana Fischera. A nakonec dostala dvouletou podmínku.

Ale to pořád není všechno. Soudní proces s únoscem buldočků Lady Gaga byl velmi dramatický. Během procesu byl totiž Fischer střelen do hrudníku, ale naštěstí se v nemocnici zotavil. James Howard Jackson, kterého policisté označili za hlavního viníka, dostal 21 let vězení. Soudům byl konec, ale Lady Gaga ženě, která oba buldočky předala policii, nezaplatila ze slibované půlmilionové odměny nic. A tak se chystá soudní proces číslo dvě. Jennifer McBride, která sice buldočky vrátila, ale policie ji označila za spolupachatelku únosu, žaluje Lady Gaga pro nezaplacení slíbeného nálezného. A požaduje dokonce mnohonásobně vyšší odškodné, konkrétně 1,5 milionu dolarů.

Šestatřicetiletá Gaga je zatím bezdětná, o to víc miluje svoje tři buldočky. I když je pracovně pryč a nemůže je vzít s sebou, Asia, Koji a Gustav mají vždy jen tu nejlepší péči. Gaga se se svými mazlíčky také ráda fotí na sociální sítě, ale pravdou je, že ani její fanoušci si jejích buldočků příliš nevšímali až do chvíle, než přišla kauza s únosem. „Moji psi a muž, kterého miluji, jsou celý můj život,“ řekla Gaga v roce 2021 pro Hollywood Reporter. To mluvila samozřejmě o podnikateli Michaelu Polanskym, se kterým chodí od roku 2020, ale jejich vztah drží hodně pod pokličkou. Polansky je absolvent Harvardu a svoji kariéru zasvětil vedení různých nadací bohatých firem. A právě při charitativní práci se také pravděpodobně seznámili. Lady Gaga má totiž nadaci Born This Way Foundation, která se soustředí především na problémy mentálního zdraví mladých lidí. Teď ale asi bude sama potřebovat trochu té mentální síly ve sporu o tučné peníze za její buldočky.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Lady Gaga (@ladygaga)

Autorský článek, další zdroj: Page Six, Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Sezóna grilování je již v plném proudu: Jak na nevšední chutě

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod