Můj kousek štěstí

Hrozí herečce Berenice Kohoutové druhý rozvod?

Pokud se jí hroutí druhé manželství, možná už se poohlíží po nějakém „náhradníkovi“

Před nedávnem se Berenika Kohoutová (31)  vrátila z exotické dovolené na Zanzibaru. Kdo by ale čekal odpočinutou herečku s úsměvem od ucha k uchu, byl by zklamán.

Hvězda seriá­lu Jedna rodina přiletěla prý snad ještě naštvanější, než když s manželem Kryštofem Kubínem (36) a dcerou Lolou (2) odlétali. Už dříve se hovořilo o tom, že prý mají ve vztahu problémy.

Takže pokud měla být luxusní dovolená pomyslnou „usmiřovačkou“, zjevně nevyšla. I proto, že tam herečku složila viróza.

Přepálili začátek?

Zatím na chlapy neměla štěstí. Například její první manželství s filmovým producentem Pavlem Čechákem (48), skončilo po necelých dvou letech. A zdálo se tedy, že Kubín, který jí do života následně vlétl jako uragán, by konečně mohl být ten pravý.

Vztahové idyle jistě nepomůže ani to, že se sem tam pochlubí obnaženými fotkami.

Ačkoli mnozí hovořili o tom, že šli na všechno moc rychle. Rychlé seznámení v baru, svatba, dítě, poznávali se za pochodu. Někdy to vyjde bez potíží, jindy se ale začne objevovat celá řada překážek.

Což je možná jejich případ. Nakonec, v jednom rozhovoru onu rychlost potvrdila i sama herečka, která také přiznává, že na manžela často křičí. A to jistě pro žádného chlapa není příjemné.

Vybere si?

I kdyby to s Kubínem nakonec neslepili, má Kohoutová docela dost možností, kde zakotvit. Hovoří se o jejím blízkém přátelství s Ladislavem Frejem ml. (49), s nímž hraje v seriálu Jedna rodina.

Stejně tak jako s Adamem Mišíkem (25), k němuž má mít také blízko. Mišík už nějakou dobu randí s mladinkou modelkou Natálií Jiráskovou (18).

Tam by tedy měla herečka hodně silnou konkurenci. Berenika ale disponuje temperamentem a životními zkušenostmi, a to může být lákavá kombinace.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden