<

Týmem února je Jihlava! Zvolte hráče a trenéra měsíce

28. února 2023, 13:30

Marek Hedbávný

Hokej.cz zařadil do All-Star týmu za únor Tomáše Krále, Jakuba Tepera, Davida Turečka, Ondřeje Procházku, Ladislava Bittnera a Václava Karabáčka. Fanouškovské hlasování o nejlepším hráči a trenérovi měsíce skončí v pátek 3. března v 10:00.

Tým měsíce – HC Dukla Jihlava

S Jihlavou to v lednu vypadalo zle, v únoru ale sezonu zachránila a stále bojuje o přímý postup do čtvrtfinále play off. Dukla bodovala v sedmi z osmi únorových duelů: porazila třeba Přerov a Litoměřice, dobyla i Lapač.

Tabulka za únor

1. SK Horácká Slavia Třebíč, 17  b
1. HC Dukla Jihlava, 17
3. LHK Jestřábi Prostějov, 16
3. VHK ROBE Vsetín, 16
5. PSG Berani Zlín, 15
5. HC Stadion Litoměřice, 15
7. HC RT TORAX Poruba, 14
8. HC Frýdek-Místek, 13
9. HC ZUBR Přerov, 10
10. SC Marimex Kolín, 9
10. HC Slavia Praha, 9
10. HC Dynamo Pardubice B, 9
13. HC Baník Sokolov, 8
14. Draci Pars Šumperk, 6

Hráč měsíce?

Kdo byl nejlepším hráčem února v Chance lize?

2049 hlasů

Sestava měsíce podle Hokej.cz

Tomáš KRÁL (G, HC Stadion Litoměřice)
Ze šesti zápasů vychytal Litoměřicím pět výher, proti Šumperku a Třebíči dokonce udržel čisté konto. Celkově zakončil únor s 95,0% úspěšností zákroků.

Jakub TEPER (O, HC Frýdek-Místek)
V únoru si statistiky vylepšil o šest bodů, za gól a pět asistencí. V kolonce +/- pak zapsal čtyři pluska a Frýdku-Místku tradičně pomáhal svou typickou obětavostí.

David TUREČEK (O, SK Horácká Slavia Třebíč)
Na konci února se zranil a poslední dvě utkání v sestavě chyběl, předtím hrál ale výtečně. Tureček patří k nejpodceňovanějším obráncům v lize, mnohé čtenáře proto může jeho zařazení do All-Star týmu zaskočit – zřejmě i kvůli tomu, že moc bodů nesbírá. Na druhou stranu, v defenzivě je špička. Ostatně únor zakončil s výjimečnou bilancí +8. 

Ondřej PROCHÁZKA (Ú, HC Stadion Litoměřice)
Devět zápasů, osm branek a k tomu tři asistence. Procházka byl nejlepším střelcem i nejproduktivnějším hráčem února. Dvě jeho trefy se ukázaly jako vítězné.

Ladislav BITTNER (Ú, SK Horácká Slavia Třebíč)
První třebíčská lajna dominuje Chance lize, Bittner se v únoru chlubil bilancí 6+4 (z toho hned tři góly byly vítězné). Jako kapitán pak dovedl Horáckou Slavii k historickému triumfu po základní části.

Václav KARABÁČEK (Ú, HC Dukla Jihlava)
Kdo by řekl, že trejd Tomáše Čachotského za Václava Karabáčka bude win-win pro oba týmy? Karabáček vzal štaci v Jihlavě pozitivně a je nejlepším hráčem týmu: v osmi únorových zápasech pomohl svému novému zaměstnavateli pěti góly a pěti asistencemi.

Trenér měsíce?

O vítězi rozhodnou přímo čtenáři Hokej.cz, a to ze tří trenérů nominovaných redakcí: za měsíc únor jsme vybrali Kamila Pokorného (Třebíč), Aleše Tottera (Prostějov) a Viktora Ujčíka (Jihlava).

Kdo byl nejlepším trenérem Chance ligy za měsíc únor?

1748 hlasů

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz