InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Ivana Říhová: Muzeum v proměnách času (1967-2024) – historická přednáška

    Úterý 21.5 17:00 - Strakonice, Šmidingerova knihovna

  • Klub deskových her

    Úterý 21.5 18:00 - Čajovna Na Půdě, Strakonice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dorostenci Tábora prohráli s Motorem gólem z poslední minuty! O záchranu se musí poprat na Moravě

Táborští prohráli s Motorem těsně 2:3. , Autor: Josef Janda

Táborští prohráli s Motorem těsně 2:3.     Autor: Josef Janda

TÁBOR - Extraligoví dorostenci HC Tábor sehráli v úterý odpoledne ve skupině o účast v play-off nesmírně důležité utkání s českobudějovickým Motorem, najisto prvním celkem skupiny. V případě vítězství se mohli už po tomto zápase vyhnout přímému sestupu a o záchranu bojovat v další fázi soutěže. Táborští dokázali dvakrát náskok Motoru dotáhnout. Nejprve odpověděl na Lukešův gól ve druhé třetině proměněným trestným střílením Jan Hlavín, poté využil ve třetí části přesilovku Petr Pospíchal, který smazal manko po Šimonově úspěchu z oslabení. Právě Alan Šimon (2+1) se stal táborským katem. Budějovický útočník byl u všech tří branek Motoru a posledním zásahem v čase 59:16 sebral kohoutům i bod – 2:3. Domácí trenéři sáhli ještě k time-outu, jenže Táborští ani v šesti hráčích v poli gólmana hostů vážně neohrozili. Sestava Motoru se podstatně lišila od té, která nasypala kohoutům v lednu 12 branek. Přesto oslabená parta z Budějovic oslavila v Táboře vítězství 3:2.

 

Po porážce budou kohouti obhajovat pozice mimo přímý sestup ještě v posledních dvou kolech. Táborští mají na sestupové pásmo náskok čtyř bodů, ale předposlední Šumperk má lepší vzájemné zápasy. Táborské dorostence čeká v pátek 3. března utkání v Brně na Kometě a v sobotu 4. března v Přerově.

HC Tábor – HC Motor České Budějovice 2:3 (0:0, 1:1, 1:2), branky a nahrávky: 37. Hlavín (TS), 54. P. Pospíchal (Suchan, Vlček) – 26. Lukeš (Hečko, Šimon), 50. Šimon (Matějka, Postl), 60. Šimon (Aulický), rozhodčí Battěk – Stacho, Kubas, vyloučení 3:6, využití 1:0, v oslabení 0:1, 80 diváků.

HC Tábor: Ferdus (Šrámek) – Mašek, Bačo, Jaroš, Bouška, Jirášek, Šťastný, Mrázek – Hlavín, Křepelka, Vrba, J. Pospíchal, Němeček, Vlček, P. Pospíchal, Dohnal, Suchan.

HC Motor České Budějovice: Pytel (Schacherl) – Lukáš, Dušák, Fábera, Šíma, Matějka, Prušák – Aulický, Novotný, Přibyl, Svoboda, Pánek, Šimon, Falta, Palán, Hečko, Lukeš, Postl.

Ve středečním Týdeníku Táborsko přineseme k duelu Tábora s Motorem další podrobnosti.

Asistent trenéra Tábora René Skalický zhodnotí zápas a prozradí, proč se týmu nedařilo v útoku. Dalo se ještě něco za stavu 2:3 v 60. minutě vymyslet? A co očekává od dvou posledních zápasů na Moravě?

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace