Moje šťastná hvězda

Podlehne Pecháčková svodům zadaného kolegy?

Moje šťastná hvězda

Spousta mužů by ji chtěla dostat do postele. Pecháčková se ale až doposud snažila od sebe ctitele odhánět. Dokáže ji svést zrovna Slezáček?

MICHAELA PECHÁČKOVÁ (19) se takřka přes noc stala idolem mužských srdcí. V kuloárech se navíc už nějakou dobu šušká, že po ní touží její kolega z divadla BOŘEK SLEZÁČEK (55).

Patří mezi naše nejkrásnější herečky. A ačkoli zatím hvězda seriálu ZOO Michaela Pecháčková (19) nepřiznala, že by měla nějakého partnera, točí se kolem ní pořád spoustu mužů, kolegy nevyjímaje. Nicméně v poslední době se proslýchá, že by se měl snažit získat její srdce herec Bořek Slezáček (55).

Romantika v divadle?

Už nějakou dobu je Pecháčková hvězdou muzikálu Okno mé lásky v pražském Divadle Broadway. A právě tam se pravidelně potkává se Slezáčkem, který jí v představení hraje milujícího tatínka.

Ovšem zdá se, že herec by měl s Pecháčkovou mnohem raději trochu intimnější vztah. A v kuloárech se šušká, že

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden