Dozvuky Ranní show u Leoše Mareše doma: Malá tanečnice Alex vyloudí úsměv na tváři

Leoš Mareš
Leoš Mareš
Foto: Nextfoto
Alžběta Staňková | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 6. 3. 2023

Moderátor Leoš Mareš (46) se na sociální síti rád pochlubí svou malou dcerou Alex, o které zpěvák Julián Záhorovský (38) pro ŽivotvČesku.cz řekl, že je krásná po mamince a vtipná po tatínkovi. Podle všeho měl pravdu, protože její roztomilý taneček, který její pyšný tatínek se svými fanoušky sdílel, skutečně rozzáří den.

Malá Alex se narodila 12. března loňského roku. Pro její maminku Moniku Marešovou se jedná o první miminko, zatímco ze strany tatínka, oblíbeného moderátora Leoše Mareše, má holčička dva starší bratry, Matěje a Jakuba.

Pyšný otec se na sociální síti Instagram pochlubil legračním videem, které zobrazuje, jak se jeho dcera má čile k světu. Holčička totiž předvádí taneček, během kterého vesele skáče do rytmu hudby, jež se line z rádia. "Dozvuky Ranní show," okomentoval moderátor vtipnou momentku z rodinného života.

"Jestli bude Alex vtipná po Leošovi a krásná po své mamince, tak je lituji, protože budou muset odhánět houfy nápadníků ode dveří a rozhodně se nezastaví. Leoše znám a sleduji ho na Instagramu a musím mu vyslovit poklonu, že dceru má krásnou, dokonce bych řekl, že mu je dost podobná," sdělil nedávno redakci ŽivotvČesku.cz Julián Záhorovský, který se s Leošem Marešem zná z dob, kdy soutěžil v roce 2004 v první české SuperStar. Dívenka se nyní sice podobá svému slavnému otci, to ale na výroku známého zpěváka nic nemění.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.