Chelsea si dělá zálusk na krajana Drogby. Vyhraje přetahovanou před Arsenalem či Barcelonou?

Chelsea si dělá zálusk na krajana Drogby. Vyhraje přetahovanou před Arsenalem či Barcelonou?

V létě bude horkým zbožím na přestupovém trhu útočník Crystal Palace Wilfried Zaha. Třicetiletému střelci z Pobřeží Slonoviny končí v Selhurst Parku smlouva a před sezonou 2023/24 se stane volným hráčem.

Kolem budoucnosti Wilfrieda Zahy se již nyní objevuje řada spekulací, avšak zájem Chelsea je opakovaný. Nově se diskutuje i o Arsenalu a dalších týmech z Premier League. Z ostatních lig projevuje zájem Barcelona a tři saúdskoarabské celky.

Zaha je pro svůj tým dlouhodobě nepostradatelným hráčem, v dosavadní sezoně 2022/23 odehrál 21 zápasů, vstřelil šest branek a u tří asistoval. Celkem má na kontě za „Eagles“ 451 zápasů, 89 branek a 76 asistencí.

V Crystal Palace však stále doufají, že jejich klenot smlouvu prodlouží. „Pokud jde o mé kontakty z Crystal Palace, tak doufám, že Zaha podepíše novou smlouvu, ale když nasadím neutrální hlavu, je mu teprve 30 a pořád bych rád viděl, jak daleko se ještě může v kariéře dostat. Myslím, že by mohl hrát za nejlepší čtyři týmy v Premier League,“ uvedl pro talkSPORT spoluhráč Zahy Darren Ambrose.