- Reklama -

S kým chodí hvězda seriálu Sex/Life Sarah Shahiová?

Pokud jste od první série nadšeně sledovali populární seriál Sex/Life od Netflixu, pravděpodobně i vás napadla otázka - jsou spolu Sarah Shahiová a Adam Demos i ve skutečnosti?

- Reklama -

Jejich vztah na obrazovce v rolích Billie Connellyové a Brada Simona je jedním z nejromantičtějších vyobrazení lásky v seriálu Sex/Life. A fanoušci proto spekulují, jak je to se vzájemnou chemií Sarah Shahiové a Adama Demose mimo obrazovku. Pojďme se na to podívat.

Sex/Life je populární seriál společnosti Netflix natočený podle knihy BB Eastona „44 kapitol o 4 mužích“. Sleduje příběh Billie Connellyové, matky dvou dětí a ženy v domácnosti z bohaté předměstské čtvrti v Connecticutu, která za zády svého prostořekého manžela Coopera prožije románek se svou první láskou a bývalým přítelem Bradem Simonem. Žhavé scény a intenzivní chemie mezi Shahiovou a Demosem diváky nadchly, a tak není divu, že fanoušci jsou zvědaví na jejich skutečný vztah.

Sarah Shahiová od začátku věděla, že chce víc

V červenci 2021 sdílela Sarah Shahiová na Instagramu Sex/Life video, v němž prozradila svůj první dojem z Demose. „Potkali jsme se v maskérně a okamžitě jsme si padli do oka. Měli jsme úplně stejný hudební vkus,“ přiznala. „Měli jsme stejný vkus na whiskey a tequilu a já jsem z něj byla unešená už jen jako z člověka a věděla jsem jen, že chci víc.“

Jak se tedy ukázalo, vzájemná přitažlivost dvojice mimo obrazovku je stejně silná jako ta v seriálu. Ale co to hlavní? Jsou tedy Sarah Shahiová a Adam Demos ze seriálu Sex/Life spolu? Odpověď zní jednoznačně ano!

- Reklama -
sarah shahiová adam demos
Adam Demos a Sarah Shahiová na premiéře 2. řady seriálu „Sex/Life“ v Římě. | Foto: Charley Gallay/Getty Images for Netflix

Veřejné vyznání lásky na Instagramu

Pár potvrdil, že spolu chodí, 31. prosince 2020 (šest měsíců před premiérou první série seriálu Sex/Life), když Demos na Silvestra zveřejnil společnou fotografii na Instagramu. Shahiová vztah potvrdila 9. ledna 2021, píše people.com. Ten den na Instagramu zveřejnila fotografii, na níž dostává balonky k narozeninám, a v popisku Demose označila za svou „lásku“. „Je čas slavit. Děkuji své lásce @adam_demos za to, že je to tak výjimečné,“ napsala.

Demos také zveřejnil svou vlastní instagramovou fotografii k narozeninám Shahi.

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Ve Flashdance za Jennifer Bealsovou zaskakoval v tanci i šestnáctiletý kluk

V roce 1983 se objevila Jennifer Bealsová v kultovním snímku "Flashdance" a z neznámé studentky z Yale se stala přes noc mezinárodním sexuálním symbolem. V roli Alex Owensové, mladé ženy z Pittsburghu, která svařuje ve dne a v noci tančí, se proslavila svými pohyby. Její taneční scény přitom vznikaly s podstatnou pomocí několika skrytých talentů.

Nejobsazovanější v Hollywoodu: Eric Roberts má na kontě více než 700 rolí

Eric Roberts je nejvíce obsazovaným hercem Hollywoodu. Kromě své slavnější sestry v tomhle trumfl i ostatní velká jména filmového průmyslu.

Ralph Macchio byl na začátku Cobra Kai o pět let starší než mistr Miyagi v původním Karate Kidovi

Výtečný umělec, Noriyuki "Pat" Morita nejvíce proslul svou ikonickou postavu mistra Miyagiho, moudrého a laskavého senseie v kinematografickém skvostu z roku 1984 - snímku Karate Kid.

Holland Taylorová: Představitelka mámy Evelyn byla nejhůř placenou hvězdou seriálu Dva a půl chlapa

Holland Taylorová se proslavila v populárním televizním pořadu s názvem Dva a půl chlapa, který se vysílal v letech 2003 až 2015. V tomto seriálu ztvárnila postavu Evelyn Harperové, která je popsána jako "domýšlivá a sobecká bisexuální matka bratrů Charlieho a Alana a babička Jakea."

Jima Caviezela při natáčení filmu Utrpení Krista zasáhl blesk

Při natáčení "Utrpení Krista" zažil Jim Caviezel mnoho dramatických okamžiků, nejvýraznějším bylo zasažení bleskem.

Chewbaccovi hrozila smrt: Při natáčení Star Wars potřeboval zvláštní ochranu

Chewbacca, ten známý chlupatý společník, který nám všem zůstal v paměti díky Hvězdným válkám, zažil během natáčení něco, co by vás mohlo nepříjemně překvapit. Šlo mu totiž o život.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -