Absence Travolty na pohřbu Newton-Johnové: ŽÁRLÍ NA NĚJ MANŽEL! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Absence Travolty na pohřbu Newton-Johnové: ŽÁRLÍ NA NĚJ MANŽEL!

John Travolta nedorazil na pohřeb Olivie Newton-Johnové.
John Travolta nedorazil na pohřeb Olivie Newton-Johnové. (Profimedia.cz)

Kde je John Travolta (69)? Na to se ptali účastníci nedávného státního pohřbu Olivie Newton-Johnové (†73), který se v Austrálii uskutečnil koncem února, šest měsíců po její smrti. Vysvětlení je prosté. Filmový milenec zesnulé herečky se neodvážil ukázat kvůli jejímu žárlivému manželovi!

John se s Olivií znali od natáčení slavné Pomády v roce 1978. Přestože oficiálně spolu pár nikdy netvořili, chemie mezi nimi na place byla přímo hmatatelná. „John mě chtěl,“ prozradila dokonce herečka, kterou v loni v létě udolala vleklá rakovina prsu ve čtvrtém stadiu. „Jestli mezi námi panovalo sexuální napětí? Každopádně…“ nezastíral Travolta.

Desítky let po Pomádě zůstali velmi blízkými přáteli, proto působilo jako šok, když před dvěma týdny absentoval na státní tryzně v australském Melbourne. On, který má vlastní letadla, s nimiž může po světě létat, jak si zamane! Neposlal dokonce ani žádnou zdravici...

Teď vyšlo najevo, že za to může hereččin manžel, obchodník John Easterling (78), za kterého se provdala v roce 2008. Tomu totiž vadil blízký vztah, jaký s Travoltou Olivia měla. Prostě žárlil! S informací přišel web Woman’s Day, který se odvolává na svůj nejmenovaný zdroj z hereččiny rodiny. „Vadilo mu, jak Travolta o Olivii často veřejně láskyplně mluvil i jak emotivními vzkazy se s ní loučil,“ píše se na stránkách.

Trailer k filmu Pomáda z roku 1978

Video se připravuje ...

TÍM HO POPUDIL?
Travoltův instagramový post z 8. srpna 2022

„Má nejdražší Olivie, udělala jsi život nás všech o tolik lepším. Tvůj dopad byl neuvěřitelný. Tak moc tě miluju. Jednou se tam potkáme a budeme zase všichni spolu. Od první chvíle, kdy jsem tě uviděl a navždy tvůj Danny, tvůj John!“



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.