Společnost Binance obnovila závazek podporovat ženy v technologiích

Společnost Binance, největší světová kryptoměnová burza, obnovuje svůj závazek zvýšit počet žen aktivních a zaměstnaných v oblasti web3. Prostřednictvím iniciativ zaměřených na vzdělávání a mentoring žen Binance doposud investovala více než dva miliony dolarů na podporu žen ve více než deseti zemích světa a v příštím roce toto úsilí ještě zvýší.

Společnost se zavázala vytvářet a financovat vzdělávání žen v oblasti Web3. Prostřednictvím Binance Charity věnovala dva miliony dolarů na financování více než 36.000 specializovaných stipendií Web3 pro ženy v roce 2022 a v roce 2023 bude pokračovat ve financování kurzů, programů a stipendií se zaměřením na ženy a nedostatečně zastoupené komunity. Vzhledem k tomu, že ženy tvoří pouze 37 % vlastníků kryptoměn, považuje společnost vzdělávání za klíč k tomu, aby se do odvětví zapojilo více žen.

Stipendia na studium blockchainu a kurzů souvisejících s kryptoměnami na univerzitách, školách a neziskových organizacích v roce 2022 získaly ženy v Německu, Nigérii, Keni, Brazílii, Francii, Jihoafrické republice, Austrálii a na Ukrajině. Na počest Mezinárodního dne žen poskytne společnost Binance Charity také dar 100.000 USD Gruzínské agentuře pro inovace a technologie (GITA) na podporu vzdělávání a školení žen v oblasti web3. Akademie Binance poskytne vzdělávací obsah pro kurzy web3 agentury GITA.

Největší kryptoměnovou burzu Binance spoluzaložila v roce 2017 Yi He, čímž se tato burza stala jednou z mála krypto společností na světě, kterou založily ženy. Méně než 5 % zakladatelů špičkových společností v krypto odvětví tvoří ženy. V roce 2022 byl počet kryptoměnových společností založených ženami přibližně 292 z více než 10.000 společností.

S cílem dále řešit rozdíly mezi muži a ženami vytvořila společnost Binance své první oficiální stáže a absolventské programy, které nabízejí lepší přístup ke kariéře v oblasti kryptoměn pro různé talenty, včetně žen. Společnost také nabízí ženám poradenství a kariérní rady prostřednictvím mentorských programů pro ženy, talentových workshopů, vzdělávacích kurzů a přednášek, na kterých se dělí o zkušenosti z oboru a poznatky o tom, jak prorazit v kariéře na webu 3.

"Jako jedna z mála ženských lídrů v oboru věřím, že máme prostřednictvím Binance Charity a Binance Academy poslání pomoci více ženám porozumět web3 a blockchainovým technologiím - naše vzdělávací a stážové programy mají za cíl posílit mladé ženy znalostmi a dovednostmi připravenými na rozmach odvětví," uvedla spoluzakladatelka a marketingová ředitelka společnosti Binance Yi He. "Věříme, že každý, kdo má nápady, může změnit svět bez ohledu na pohlaví. Doufáme, že tyto závazky povedou k tomu, že v první linii inovací bude více žen a přinesou změnu do našeho odvětví," dodala.

O společnosti Binance

Binance je předním světovým poskytovatelem blockchainového ekosystému a infrastruktury pro kryptoměny se sadou finančních produktů, která zahrnuje největší burzu digitálních aktiv podle objemu. Platforma Binance, které důvěřují miliony lidí po celém světě, se věnuje zvyšování svobody peněz pro uživatele a nabízí bezkonkurenční portfolio kryptografických produktů a nabídek, včetně obchodování a financí, vzdělávání, dat a výzkumu, společenského dobra, investic a inkubace, decentralizace a infrastrukturních řešení a dalších.

Další informace naleznete na adrese: https://www.binance.com.

Kontakt pro média:

hostinsky@punchline.cz

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova SAE-burzy-internet-měna-ženy-firmy-Binance

Oblast
Blízký východ (bv)

Kategorie
Finance, ekonomika
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.