John Travolta (69) chyběl na pohřbu své filmové lásky Olivie Newton-John (†73). Důvodem byla žárlivost manžela

Americký herec John Travolta a australská ikona Olivie Newton-John vždy patřili mezi slavné osobnosti, u kterých si jejich fanoušci přáli, aby byli spolu i ve skutečném životě. To však nestalo. Olivie se v roce 2008 provdala za Johna Easterlinga a byla s ním až do své smrti. Loni v srpnu zpěvačka zemřela na rakovinu, se kterou žila dlouhých 30 let.

Minulý týden proběhl v australské Victorii státní pohřeb, na kterém nechyběly hvězdy jako Elton John, Dolly Parton nebo Nicol Kidman, píše web Now to Love. Ti všichni vzdali Olivii hold a kdyby u toho byla, jistě by byla velmi dojatá. Fanoušky na sociálních sítích však zarazila jedna věc. Na rozloučení chyběl právě John Travolta.

„Kde byla pocta Johna Travolty? Myslel jsem si, že určitě nahraje nějaký vzkaz,“ cituje portál jednoho uživatele Twitteru. Podle jiných zpráv byl prý i na seznamu hostů, přesto však z Floridy nepřiletěl. Zdroje výše zmíněného webu uvádí, že důvodem bylo napětí mezi Travoltou a Easterlingem.

Travolta se nijak netajil tím, že svou filmovou lásku z Pomády v té době miloval. Místo milostného vztahu však mezi nimi bylo jen velmi blízké přátelství.

A právě to manželovi bylo zřejmě dost nepříjemné. Třešničkou na dortu bylo vyznání, které John Travolta napsal po smrti Olivie na svůj Instagram. „Má nejdražší Olivie, díky tobě se nám všem žije mnohem lépe. Tvůj vliv byl neuvěřitelný. Tolik tě miluji. Sejdeme se tam a budeme zase všichni spolu. Jsem tvůj od chvíle, kdy jsem tě spatřil, a navždy. Tvůj Danny, tvůj John!“ cituje deník Daily Mail. To byla pro Easterlinga velká rána. Právě mu zemřela jeho milovaná žena a než stačil zveřejnit svůj vlastní vzkaz, předběhl ho jiný John, který patřil do Oliviina života.

A nejen do jejího. Podle informací webu Now to Love Travolta chyběl i dceři slavné zpěvačky. Chloe Lattanzi byla podle zdrojů velmi smutná, že herec nebyl po jejím boku při loučení s její matkou. Ačkoli svého nevlastního otce velmi miluje, Travolta byl součástí jejího života už od jejího narození.

Zdroje: Now to Love, Daily Mail