facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 8. 3. 2023 - Ing. Lukáš Grásgruber

Red Hat má novou generální ředitelku pro střední a východní Evropu

Agnes Dora FabokováAgnes Dora Faboková nastupuje do společnosti Red Hat jako nová ge­nerální manažerka pro země střední a východní Evropy (CEE) a doplňuje tak tým vedoucích pracovníků pro CEE region ve složení Dieter Ferner-Pandolfi (Country Manager Rakousko), Richard Zobrist (Country Manager Švýcarsko), Gregor von Jagow (Country Manager Německo) a Dinko Eror (viceprezident EMEA pro střední Evropu).



Agnes přináší do Red Hatu své více než dvacetileté zkušenosti s vedoucími úlohami v oblasti IT a bude podporovat zákazníky a partnery, včetně těch českých a slovenských.

Před nástupem do společnosti Red Hat pracovala Agnes Faboková v technologických společnostech, jako jsou Serrala Group, Kofax Austria a naposledy Iron Mountain, kde působila jako vedoucí prodeje globálních digitálních řešení pro region EMEA.


 
  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.

  

- PR -

Jak si vedou české firmy v kybernetické bezpečnosti

Praktické zkušenosti z oblasti etického hackingu a penetračního testování


Komplexní zabezpečení pod­ni­ko­vé infrastruktury, počínaje výpočetními systémy přes úložná řešení, až po komunikační linky není jednoduchá záležitost. S větší či menší úspěšností se o to snaží každá organizace.