Charitativní jarní ples Ústí má srdce pomůže onkologicky nemocným dětem
Ilustrační snímek.
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Dobrosrdečnost, to je charakteristika charitativního plesu Ústí má srdce. Již pošesté pomůže onkologicky nemocným dětem. Plesat se bude v sobotu 22. dubna 2023 v komplexu pod Mariánskou skálou. Vstupenka přijde na 350 korun a v předprodeji je ve vinotéce U Muzikanta v ulici SNP.

„Celý výtěžek z plesu rozdělíme na dětská onkologická pracoviště v České republice, ale i jiná sdružení podporující léčbu nemocných dětí. Největší část získaných peněz opět poputuje do centra vysoce specializované hematoonkologické péče pro děti v ústecké nemocnici,“ uvedl organizátor Zdeněk Pavlíček.

V předchozích ročnících se povedlo organizátorům získat na léčbu nádorových onemocnění u malých pacientů přes 328 tisíc korun. „Cílem je také letos vybrat na nemocné děti co největší částku a zároveň mít náklady na ples 0 korun. Věřím, že se to díky podpoře všech hostů podaří,“ doplnil organizátor.

Návštěvníci 6. charitativního jarního plesu Ústí má srdce se mohou těšit na přehlídku plesových a svatebních šatů, taneční ukázku kubánské salsy a contemporary tance.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru