Nakupujte levněji. Ušetřete díky slevovým kupónům.
Česká republikaČeská republika
Hlavní strana > Magazín > Vyměňte starou techniku za novou s bonusem až 7 500 Kč

Vyměňte starou techniku za novou s bonusem až 7 500 Kč

9.3.2023 napsal(a) Honza H.

Fotoskoda.cz, renomovaný prodejce fotografické techniky v České republice, spustil novou akci, která umožňuje zákazníkům vyměnit si staré fotografické vybavení za nové a získat bonusy až 7 500 Kč. Akce, která trvá od 1. března do 31. března 2023, se vztahuje na vybrané produkty Sony.

Fotoskoda.cz slevový kupón

Akce nabízí výraznou slevu na nákup nového fotografického vybavení. Zákazníci mohou na Fotoskoda.cz přinést jakýkoli starý fotoaparát nebo objektiv a zakoupením některého z vybraných produktů získat slevu až 2 500 Kč, 5 000 Kč nebo 7 500 Kč v závislosti na vybraném produktu. V případě nákupu starého zařízení navíc zákazník obdrží bonus za zpětný odkup až 20 %.

Aby zákazníci mohli využít této nabídky, mohou buď navštívit kamennou prodejnu, nebo využít online program zpětného odkupu. Online program zpětného odkupu je pohodlnou možností, která zákazníkům umožňuje zhodnotit hodnotu jejich starého vybavení online a získat cenovou nabídku. Pokud souhlasí s cenovou nabídkou, může zákazník přinést své staré vybavení do obchodu, vyměnit ho za nový produkt a získat slevu a bonus.

Jedním z vybraných produktů v akci je Sony Alpha A7 IV, full-frame fotoaparát, který nabízí působivou sadu funkcí. Má 33MP snímač CMOS Exmor R, nahrávání videa 4K/60fps, sériové snímání 10fps, automatické ostření očí a podporu pro HLG, S-Cinetone, S-Log3 a živé vysílání. Disponuje také vysokým dynamickým rozsahem 15 EV+ a portem USB-C s rychlostí až 10 Gbps. Fotoaparát je ideální jak pro profesionální fotografy, tak pro nadšence, kteří hledají upgrade.

Dalším vybraným produktem v akci je Sony Alpha A7C, lehká a kompaktní plnoformátová bezzrcadlovka, která nabízí ultrarychlé automatické ostření a rozlišení 24,2 MP. Je vybaven 5osým systémem stabilizace obrazu a má dlouhou výdrž baterie. Je to skvělá volba pro fotografy, kteří oceňují přenosnost a snadné použití.

Závěrem, pokud chcete upgradovat své fotografické vybavení, nyní je ideální čas to udělat. Akce Fotoskoda.cz nabízí výraznou slevu a bonus za zpětný odkup až 20 %. Navštivte webové stránky nebo kamenný obchod, prohlédněte si vybrané produkty Sony a využijte tuto časově omezenou nabídku. Nenechte si ujít šanci získat nejnovější fotografické vybavení za skvělou cenu!

Nákup této techniky na fotoskoda.cz není podmíněna pořizovací cenou produktu. Můžete tedy při svém nákupu stále využívat slevové kupóny a kódy, které najdete na stránkách našeho slevového portálu slevovykupon.net. Co se týče fototechniky, na fotoskoda.cz aktuálně probíhají i akce na další značkovou fototechniku od konkurence. Pokud tedy vaše oblíbená značka není zrovna SONY, pak můžete hrábnout po některých produktech od Canonu.

Promo akce na Fotoskoda.cz nabízí bonus až 7 500 Kč a až 20 % bonus navíc na vybrané nové produkty Sony při výměně starého fotografického vybavení mezi 1. a 31. březnem 2023.

Zákazníci si mohou vybrat z nabídky nových produktů Sony a výše bonusu závisí na zvoleném produktu. Níže je uveden seznam některých produktů zahrnutých v akci:

Tělo Sony Alpha A7 IV
Tělo Sony Alpha A7C
Sada Sony Alpha A7C + 28-60mm f/4-5.6
Tělo Sony Alpha A7R IV
Sada Sony Alpha A7R IV + 24-105mm f/4
Tělo Sony Alpha A9 II
Objektiv Sony FE 35 mm f/1,4 GM
Objektiv Sony FE 50 mm f/1,2 GM
Objektiv Sony FE 200-600 mm f/5,6-6,3 G OSS
Objektiv Sony FE 600 mm f/4 GM OSS

Komentáře

CAPTCHA

Fotoskoda.cz slevový kupón

Náš fotografický palác nabízí komplexní a profesionální fotoslužby. Specializujeme se na foto-videotechniku a fotografické služby - vyvolávání filmů, zhotovení fotografii, skenování a digitalizace, velkoformátový tisk a rámování. Nabízíme digitální fotoaparáty, videokamery, objektivy, stativy a přís...

Fotoskoda.cz

Získejte zdarma nejnovější slevové kupóny na svůj e-mail...

Přihlášení
Vítáme vás zpět, níže se můžete přihlásit...

Registrace
Získejte výhody registrovaného uživatele. Mezi výhody patří zobrazení exkluzivních kupónů, možnost vytvoření seznamu oblíbených obchodů a bonusový program o ceny. A mnohem více...

CAPTCHA

Chyba:Email není správně zadaný.
Chyba:Heslo musí mít nejméně 5 znaků.
Chyba:Zadaná hesla se neshodují.

Souhlasím se zpracováním osobních údajů.

Zapomenuté heslo
Zapomněli jste své heslo pro přihlášení? Nic se neděje! Zašleme vám nové...

CAPTCHA

Novinky emailem
Novinky Vašich oblíbených obchodů (nastavíte v menu Oblíbené).

CAPTCHA

Jak použít slevový kupón?

1. Vyhledání slevy

Najděte slevu do Vašeho oblíbeného obchodu. Seznamte se s podmínkami slevy a klikněte na kupón pro zobrazení a kopírování kódu.

2. Uplatnění kupónu

Kupón vložte v průběhu objednávky do příslušné kolonky („Slevový kupón“, „Slevový kód“ apod.).

3. Ušetření peněz

Sleva je odečtena z hodnoty objednávky a ušetřili jste tak peníze.