Vdova po country králi Rezková: Bolest duše léčí u šamana | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vdova po country králi Rezková: Bolest duše léčí u šamana

Vdova po country králi Šárka Rezková: Bolest duše léčí u Šamana!
Vdova po country králi Šárka Rezková: Bolest duše léčí u Šamana! (instagram, archiv)

Od podzimu bojuje s dalším atakem maniodepresí! Zpěvačka Šárka Rezková (53), která má psychické problémy od chvíle, co se před skoro 20 lety zastřelil její tehdejší manžel Jiří Brabec (†63), se na nátlak svých kamarádek rozhodla situaci radikálně řešit.

Opustila Česko a snaží se o léčbu na indonéském ostrově Bali. „Doma mi nebylo vůbec dobře. Zima, sychravé dny a všude kolem samé negativní informace. Kamarádka mi koupila letenku a řekla mi, že mě prostě odveze pryč,“ popsala Aha! v textové zprávě Rezková, se kterou zamávala smrt kamarádky Nadi Urbánkové (†83). Rezková na Bali hned ožila.

S kavárnou vyrazíme i za hranice, říká provozovatel Café Karel Kolodziej

Video se připravuje ...

„Začala jsem pravidelně jíst a pít, vystavila se slunci a začalo mi být lépe,“ rozepsala se. Na doporučení kamaráda zajela do městečka Ubud, kde žije potomek slavného šamana Ketuta Lyiera (†100), jenž ve filmu Jíst, meditovat, milovat (2010) léčil rozvodem rozervanou duši Julie Robertsové (55).

„Pan Nyoman Latra vzal moji ruku a vyčetl z ní, co přesně mě v životě trápí. Řekl mi, že musím zapomenout na minulost a žít pro současnost. Pro ty, kteří mne mají rádi... Ostatní věci si nechám pro sebe. Dostala jsem také řadu léčivých směsí, které mám užívat,“ doplnila Rezková, která bude na Bali pobývat do konce příštího týdne.

Olga Matušková a Šárka Rezková: Na koho je pojí vzpomínky?

Video se připravuje ...

Přítel zůstal v Praze

Zatímco Šárka léčí svoji duši na Bali, její partner, producent Miroslav Kolodziej (53), zůstal z pracovních důvodů v Praze. „Jsem od rána do večera v kavárně, kterou jsme před měsícem rozjeli. Jsem rád, že Šárce ten pobyt pomáhá,“ napsal Aha! provozovatel vzpomínkové kavárny na Karla Gotta (†80).



Přečtěte si
AHel
11. 3. 2023 • 22:20

Za 20 let se s tím už mohla srovnat, jsou i horší věci. Dávno to měla hodit za hlavu a jít vpřed. Je slabá, té ani šaman na Bali nepomůže, musí sama najít sílu, opřít se o přátele a jít vpřed a žít tady a teď. Ten jejich společný chlapeček musel mít život, z takovou nemožnou mámou, pro uzdravení měla udělat cokoliv, změnit úplně od základu sebe, Nedělat zpěvačku, vystudovat něco a živit se mimo show business....to by ale bylo těžké a ona těžkosti neumí překonávat. O jejich problémech se píše stále dokola, má to cenu? Jakou to má hodnotu pro čtenáře?

gutermann
11. 3. 2023 • 11:29

Jakej producent? Ten clovek nikdy nic nevyprodukoval.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.