Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mámy sobě: Mateřské radosti i strasti očima VIP maminek

12. 03. 2023 | Televizní tipy
Průvodkyně pořadem, moderátoka Andrea Antony, přesně ví, co je pro maminky důležité, jaké triky a tipy jim pomohou usnadnit život a zvednou náladu. S Tamarou Klusovou dojde i na matematiku, a to je velké téma. Tak se dívejte – už v neděli 12. března v 19.00!

Kdo bude dnešní hostitelkou moderátorky Andy Antony a celého štábu? Maminka tří dětí Tamara Klusová (35), která v poslední době přivádí na svět už jen knižní miminka. To nejmladší se jmenuje O všech zvířatech a brzy se dočká sourozence. Co se týká rozšiřování rodiny Klusových, tak o tom má manželka zpěváka Tomáše Kluse (36) jasno.

Mámy sobě: Mateřské radosti i strasti očima VIP maminekNejstarší dcera Josefína se Klusovým narodila v roce 2013, syn Alfréd přišel na svět v roce 2016, o rok později přivítali dceru Jenovéfu a vypadá to, že číslo tři bude konečné. I když známý manželský pár je rád ve společnosti nejen svých dětí, ale i jejich kamarádů, tak podle Tamary už nejsou síly na další.

„Moje hlava by chtěla mít těch dětí třeba dvacet, ale fyzicky už nechci být těhotná. Já bych chtěla jen rodit, ale to nejde. Čím víc těch dětí máš, tím víc strachu je ve mně. A asi je to taky tím, že stárnu, že je mi pětatřicet a vím, že ten biologický materiál taky mění svoji kvalitu,“ vysvětlila Klusová v pořadu Mámy sobě.

Zpěvačka, influencerka a začínající spisovatelka je ze čtyř sourozenců. V rozhovoru s Andreou Antony uvedla, že není vyloučené, že by se s manželem starali o další dítě. Koketuje totiž s myšlenkou dočasného pěstounství. Proč uvažuje o téhle životní misi a z čeho má největší strach? Nejen o tom se Tamara Klusová rozpovídala v pořadu Mámy sobě.

Zajímají vás rodičovské starosti slavných? Nebo se zkrátka jen chcete ujistit, že ve všech rodinách je to stejné? Pak se dívejte, inspirujte a bavte. Protože rodičovství, i když je občas pořádná dřina, je jedinečné, zábavné a motivující. Zvlášť v situaci, kdy na něj nejste sami.

Pořad Mámy sobě můžete sledovat už v neděli 12. 3. 2023 v 19.00 na na webu Prima ŽENY


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !