Opustila Česko a snaží se o léčbu na indonéském ostrově Bali. „Doma mi nebylo vůbec dobře. Zima, sychravé dny a všude kolem samé negativní informace. Kamarádka mi koupila letenku a řekla mi, že mě prostě odveze pryč,“ popsala Aha! v textové zprávě Rezková, se kterou zamávala smrt kamarádky Nadi Urbánkové (†83).

Rezková na Bali hned ožila. „Začala jsem pravidelně jíst a pít, vystavila se slunci a začalo mi být lépe,“ rozepsala se. Na doporučení kamaráda zajela do městečka Ubud, kde žije potomek slavného šamana Ketuta Lyiera (†100), jenž ve filmu Jíst, meditovat, milovat (2010) léčil rozvodem rozervanou duši Julie Robertsové (55).

„Pan Nyoman Latra vzal moji ruku a vyčetl z ní, co přesně mě v životě trápí. Řekl mi, že musím zapomenout na minulost a žít pro současnost. Pro ty, kteří mne mají rádi... Ostatní věci si nechám pro sebe. Dostala jsem také řadu léčivých směsí, které mám užívat,“ doplnila Rezková, která bude na Bali pobývat do konce příštího týdne.

Přítel zůstal v Praze

Zatímco Šárka léčí svoji duši na Bali, její partner producent Miroslav Kolodziej (53) zůstal z pracovních důvodů v Praze. „Jsem od rána do večera v kavárně, kterou jsme před měsícem rozjeli. Jsem rád, že Šárce ten pobyt pomáhá,“ napsal Aha! provozovatel vzpomínkové kavárny na Karla Gotta (†80).

Video
Video se připravuje ...

S kavárnou vyrazíme i za hranice, říká provozovatel Café Karel Kolodziej. Luboš Procházka

Fotogalerie
44 fotografií