Tamara Klusová opouští tři děti i Tomáše: NERVY NA POCHODU | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Tamara Klusová opouští tři děti i Tomáše: NERVY NA POCHODU

Tomáš Klus, Tamara Klusová
Tomáš Klus, Tamara Klusová (profimedia)

Manželka hudebníka Tomáše Kluse (36) vnímá mateřství jako požehnání. Jak sama přiznala v pořadu Mámy sobě, v dětském „mumraji"se cítí nejspokojeněji. Zároveň ale ví, že je potřebná i duševní hygiena. Pravidelně proto od rodiny odchází...

„Mě to napadlo před čtyřmi lety, když už jsem nekojila Jenovéfku, že bych vlastně chtěla být sama,“ cituje maminku tří dětí web CNN Prima News. Díky pohotové reakci manžela, který Tamaru přiměl, aby si okamžitě zarezervovala relaxační pobyt, se z jedné akce stala pravidelná aktivita. 

Tomáš Klus a Tamara Klusová: Podpořili pacienty s ALS

Video se připravuje ...

„Já jsem samotu dřív vnímala jako něco negativního a smutnýho a najednou jsem uviděla její nový rozměr. Od té doby jezdím pryč pravidelně každý rok a prodlužuju to,“ přiznala také. 

Řeč padla i na to, zda by si Klusovi dokázali představit čtvrté dítě. Počet se ale nejspíš nenavýší. Tamara promluvila o limitech vlastního těla i o tom, že by pro ni bylo další těhotenství příliš náročné. Do budoucna by se ale rádi stali pěstouny a pomohli tak dětem, které to potřebují. 

Maminka roku 2021: Patronka Tamara Klusová

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.