Podívejte na fotky v galerii
Podívejte na fotky v galerii
Podívejte na fotky v galerii

Americká vánoční komedie Grinch ji proslavila po celém světě. Jako roztomilá Cindy Lou se po boku zeleného a chlupatého Grinche v podání Jima Carreyho objevila sedmiletá začínající dětská herečka Taylor Momsen. Ta již svoji hereckou kariéru pověsila na hřebík a z roztomilé holčičky je dnes pořádná rockerka.

-reklama-


Taylor Momsen, která v červenci oslaví své třicátiny, se před kamerou poprvé objevila v reklamě, když jí byly tři roky. První velká příležitost přišla o tři roky později ve filmu Ďábelská hra a rok na to přišla její nejslavnější role malé Cindy Lou v americké komedii Grinch.

Zahrála si pak ještě v pár filmech, a to například Spy Kids 2: Ostrov ztracených snů, O perníkové chaloupce, nebo Kámoš 3. Vidět jste ji mohli i ve čtyřech sériích po celém světě úspěšného seriálu Super drbna. Před kameru se postavila naposledy před jedenácti lety v již zmíněném seriálu.

Když jí bylo čtrnáct, tak se stala modelkou v mezinárodní modelingové agentuře IMG. V roce 2009 se stala zpěvačkou a také frontmankou rockové skupiny The Pretty Reckless, kde hraje na kytaru a také skládá texty k písním.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Příspěvek sdílený Taylor Momsen (@taylormomsen)

 

Zdroje: csfd.cz, fdb.cz, imdb.com, wikipedia.org

-reklama-