InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnická párty pro děti s kreativními aktivitam

    pátek 26.4 15:00 - Knihovna, Blatná

  • Pecha Kucha Night: Práce jako na kostele – série krátkých přednášek

    pátek 26.4 20:00 - Kostel Narození Panny Marie, Vodňany

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Motor oznámil odchody, Pech prodloužil smlouvu. Přijdou i posily ze zahraničí

ČESKÉ BUDĚJOVICE – Rozsáhlé změny v kádru dnes potvrdil hokejový klub Motor České Budějovice prostřednictvím svých webových stránek. Nepovedená sezona Motoru znamená změny na mnoha frontách. Po příchodu sportovního manažera Jiřího Novotného byla potvrzena i nová trenérská dvojice Čihák – Hanzlík a je možné oznámit i první pohyby v kádru. Ty se týkají jak odchodů některých hráčů, tak prodloužení či podpisů smluv nových. I z výčtu odcházejících hráčů je zřejmé, že posil nebude málo. Přijdou jak z týmů extraligových, tak zahraničních. Zároveň by měly dostat šanci i talentovaní hráči z českobudějovické akademie, což je další z dlouhodobých cílů Motoru. Jak známo, posily ale budou moci být oznámeny až 1. května, kdy oficiálně startuje nová sezona.

Všichni tři brankáři Motoru mají platné smlouvy i pro následující ročník. To se týká jak Dominika Hrachoviny a Jana Strmeně, tak mladého Štěpána Malečka. V obraně s jistotou končí trojice Stuart Percy, o kterého měl Motor zájem, ale ofenzivní bek se rozhodl změnit dres, Kristofers Bindulis a Petr Šenkeřík. Platné smlouvy pro další ročník běží Ondřeji Kachyňovi a dokonce na následující dvě i Janu Štencelovi. Motor ještě k tomu využil opce ve smlouvách Romana Vráblíka a Mikuláše Hovorky, kteří tak mají pro následující ročník také platné kontrakty.

Z útočníků smlouvy doběhly Tomáši Čachotskému, Martinši Dzierkalsovi, Václavu Karabáčkovi, Adamu Raškovi, Jakubu Strnadovi, Vojtěchu Tomečkovi a Michalu Vondrkovi. Platné kontrakty pro příští ročník naopak mají i nadále Zdeněk Doležal, Milan Gulaš, Martin Hanzl, Josef Koláček a Jakub Valský. Opci Motor uplatnil na talentovaného Tomáše Chlubnu. A s několika perspektivními hráči byly na následující sezonu uzavřeny smlouvy nové. Platí to o Filipu Přikrylovi, Matěji Tomanovi a Lukáši Vopelkovi. Novou smlouvu v Motoru navíc podepsal Lukáš Pech. Ten svůj platný kontrakt na příští ročník ještě o rok prodloužil a v Českých Budějovicích tak bude hrát minimálně do konce sezony 2024-25.

Diskuse k článku - 1 příspěvek
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Budvarák 

    Reagovat

     

    Titul nás nemine

    Vloženo 14.3.2023 20:18:20

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace