InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Cestujme s Fireflies

    pondělí 6.5 18:00 - Světlušky Tábor

  • Vzpomínkový akt k osvobození města

    pondělí 6.5 15:00 - MěKS Vimperk

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIDEO: Důležitý krok k záchraně zvládli extraligoví kohouti doma. Chomutov sestupuje, Tábor pokračuje baráží

Tábor porazil Chomutov 3:2 a vyhrál sérii play-down. , Autor: Josef Janda

Tábor porazil Chomutov 3:2 a vyhrál sérii play-down.     Autor: Josef Janda

TÁBOR - Čtvrtý zápas série play-down mezi extraligovými dorostenci Tábora a Chomutova přinesl v úterý odpoledne rozuzlení napínavé série o bytí a nebytí v nejvyšší dorostenecké soutěži. Svěřenci trenéra Arpáda Györiho zvládli důležitý zápas v poměru 3:2 a celou sérii hranou na tři vítězná utkání ovládli 3:1 na zápasy. Táborští se v druhém domácím duelu dostali dvakrát do vedení, které dokázali Piráti pokaždé dotáhnout. Znovu se táborskému týmu připomněl démon Petr Holejšovský, jehož gól rozhodl pondělní třetí zápas v prodloužení. Tentokrát Holejšovský srovnával gólem do šatny v čase 39:24 na 2:2. Úterní duel měl ale jiného hrdinu. Kohouti v čase 52:54 na čtvrtý pokus konečně využili přesilovku a Dominik Vlček poslal Chomutov z extraligy pryč – 3:2.

 

Hosté se pokusili hrát více než minutu v šesti bez brankáře, další gól už ale napjatý táborský zimní stadion neviděl. Táborští tak pokračují ve vytyčeném cíli extraligu zachránit. Další boje je čekají v baráži, kde budou mít kromě dobře známého Litvínova ještě dva soupeře z nižší soutěže. Barážová klání odstartují ve čtvrtek 23. března.

HC Tábor – Piráti Chomutov 3:2 (1:1, 1:1, 1:0), branky a nahrávky: 5. Němeček (Mohyla), 25. J. Pospíchal (P. Pospíchal), 53. Vlček (Bouška) – 18. Nastoupil (Kalvoda), 40. Holejšovský, rozhodčí Kostourek, Micka – Jindra, Kotlík, vyloučení 2:4, využití 1:0, 110 diváků.

HC Tábor: Šrámek (Ferdus) – Honzík, Mašek, Jaroš, Bouška, Šťastný, Céza – Hlavín, Křepelka, Vrba, Mohyla, J. Pospíchal, Němeček, Vlček, P. Pospíchal, Dohnal, Suchan.

Piráti Chomutov: Štěrba (Hájek) – Hynek, Švarc, Malý, Ibl, Malcovský – Chládek, Holejšovský, Grosskopf, Novák, Nastoupil, Pospíšil, Halfar, Bečvář, Sochor, Kalvoda.

Ve středečním Týdeníku Táborsko si přečtete k utkání Tábora s Chomutovem další podrobnosti.

Trenér Tábora Arpád Györi se ohlédne za celou sérií play-down s Chomutovem i za rozhodujícím zápasem. A jaké cíle mají jeho svěřenci v baráži?

Střelec vítězné branky Tábora Dominik Vlček se podělí o pocity z vyřazení Chomutova a přiblíží rozhodující trefu z třetí třetiny.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace