Sleduj nás

Clash of the Stars má pro další turnaj velké plány! Dočkáme se boje o titul i zápasu liliputů

Clash of the Stars má pro další turnaj velké plány! Dočkáme se boje o titul i zápasu liliputůFOTO: CLASH OF THE STARS

Čtvrtý turnaj Clash of the Stars je za námi a nutno uznat, že zaplněná hala O2 Universum si rozhodně přišla na své. Turnaje se zúčastnila řada elitních bojovníků, kteří ve svých komentářích nešetřili chválou. 

Další galavečer, který je naplánován na červen, by měl přinést ještě větší level bizarnosti a také první boj o titul této mladé organizace.

Pokud vás už nudí souboje YouTuberů, pornohereček a dalších rádoby celebrit, máme pro vás dobrou zprávu. Na pátém turnaji Clash of the Stars, který se má opět uskutečnit v prostorech O2 Universum, se dočkáme souboje liliputů. 


Prazvláštní podívaná bude mít na českém území premiéru a o tuto poctu se postarají Dominik Radl a Obr ze Smidar. Pidimůžíci si již zvládli odbýt i staredown, a také prozradili, že jejich zkušenosti s bojovými sporty končí u hraní na Playstationu. 

Sportovně kvalitnější podívanou by nám měl přinést první titulový zápas, který na pátém turnaji také proběhne. Šanci získat opasek dostanou dvě osvědčené tváře z minulých galavečerů. Datel se představil již na dvou akcích a vždy předvedl poměrně přesvědčí výkon. 


„Vzal jsem ten zápas z toho důvodu, že mi lidé říkali, že jsem měl slabé soupeře a že se bojím výzvy. Došli jsme teda k tomu, že nejtěžší možný soupeř je právě Križan. Jdu do toho, abych překonal sám sebe,“ prohlásil Datel po staredownu.

Jeho soupeř Križan, kterého živí tvorba pro Youtube, dokázal, že disponuje slušným sportovním nadáním a pokud vezme přípravu vážně, mohl by ukázat zajímavý výkon. Fanoušci Clash of the Stars jej navíc mají ve velké oblibě, takže je jasné, komu bude pražská aréna nakloněná.

„Už minule mi fanoušci fandili a nyní znovu, čehož si vážím. Možnost stát se šampionem střední váhy pro mě znamená jenom jedno. V červnu přijedu do Prahy, zbiju Datla, vezmu si peníze a jedu domů,“ prohlásil motivovaný Križan. 
 



Další články