Orientační nabídka


Znak města Nový Bydžov (odkaz na titulní stránku) 

Nový Bydžov - Oficiální web Město českých královen a studentských merend


Cesta: Titulní stránka > Město

 

NEJEN PRO SENIORY JEN ZA 60 KČ: Pánský klub

Opakujeme českou komedii o lásce a jejích podobách. Terapie pro „eroticky závislé“ svede dohromady naprosto nesourodou pětici.
Hrají: Kristýna Hrušínská, Jiří Mádl, Milan Šteindler, Zdeněk Žák, Boleslav Polívka, Martin Leták, Nela Boudová, Hana Vagnerová, Jan Hrušínský aj.
pánský klub
 

 
Kdy:
6.9.2022 10:00
Kde:
Pořadatel akce:
Předprodej:
 

NEJEN PRO SENIORY JEN ZA 60 KČ: Pánský klub

6. září – úterý 10.00

Opakujeme českou komedii.

Terapie pro „eroticky závislé“ svede dohromady naprosto nesourodou pětici. Sympatický a nesmělý učitel Cyril (Jiří Mádl) se obává svých lechtivých představ o studentkách. Neomalený erotoman a notorický záletník Eda (Milan Šteindler) si stále dokazuje svoji mužnost. Mladý ajťák Martin (Martin Leták) se prezentuje jako velký milovník, ale jeho vystupování budí spíše rozpaky. Postarší scenárista Přemek (Bolek Polívka) by se rád ubránil svodům své dlouholeté múzy, zatímco vyhořelý rocker Gigi (Zdeněk Žák) už má to nejlepší očividně dávno za sebou… Nebo ne? Sezení výstředních účastníků probíhají pod taktovkou atraktivní, ale nepříliš zkušené psycholožky Lindy (Kristýna Hrušínská), které se terapie brzy vymkne z rukou. Otěže přebírají samotní „klienti“, setkání nabírají nečekaný spád a rozjíždí se svižná mozaika neuvěřitelných příběhů. Komedie o lásce a jejích podobách a o tom, že nikdy není pozdě pokusit se něco napravit. Stejnojmenná hra filmově debutujícího režiséra Matěje Balcara uvedená v Divadle Na Jezerce se stala diváckým hitem.

Hrají Kristýna Hrušínská, Jiří Mádl, Milan Šteindler, Zdeněk Žák, Boleslav Polívka, Martin Leták, Nela Boudová, Hana Vagnerová, Jan Hrušínský, Dana Syslová, Patricie Pagáčová, Daniel Šváb, Miluše Šplechtová, Petr Brukner, Michal Stejskal, Rudolf Stärz, Petra Horváthová, Zuzana Žáková, Radomír Švec, Jan Řezníček, Andrea Daňková, Matěj Balcar, Ondřej Balcar, Jan Balcar, Jan Balcar ml., Alena Bazalová aj.

Režie Matěj Balcar.

České znění / 89 min / 60 Kč / do 12 let nevhodné

 

pánský klub

pánský klub

pánský klub

pánský klub

pánský klub

pánský klub

pánský klub





 
Další zdroje:

Typ akce:
  • Filmové představení
Zodpovídá: Bc. Petr Kruliš
Vytvořeno / změněno: 25.8.2022 / 25.8.2022
 
 

Výpis akcí dle názvu


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém