Ve Zlaté labuti vás čeká další dávku emocí. Láska, zločin, žárlivost!
Zdroj: TV Nova

Ve Zlaté labuti vás čeká další dávku emocí. Láska, zločin, žárlivost!

Vytvořeno dne 16.03.2023

Nový díl Zlaté labutě přinese další dávku emocí díky příběhům oblíbených postav, které usilují o své životní štěstí navzdory těžkým časům.

Báru (Marta Dancingerová) brzy čeká důležitá zkouška, která  má umožnit její další setrvání v Labuti. Měla by to být jen formalita, protože mnohému se už v práci přiučila a navíc se na zkoušky poctivě připravuje. Výuku vzala ochotně do svých rukou její paní domácí, která o Bářině úspěšném složení zkoušky nemá nejmenších pochyb. Do chvíle, než se na scéně opět objeví její bývalý přítel Marek (Jan Dolanský), který Lucii Tiché (Kristýna Badinková Nováková) hrdinsky přináší to, co jí umožní začít nový život s čistým štítem. Bohužel Marek má talent na velká gesta, stejně jako na problémy, které umí vnášet Báře do života. A i za jeho nejnovější vstřícné gesto bude muset Bára nakonec draze zaplatit. Co se stane? Jaký další zločin se bude tentokrát ve Zlaté labuti vyšetřovat?

Eva (Beáta Kaňoková) se těší z první získané role ve filmu. Martin (Kryštof Bartoš) její nadšení nesdílí, přestože je právě on tím, kdo jí k této příležitosti významně dopomohl. Jenže to tenkrát ještě netušil, že k Evině úspěchu bude zřejmě zapotřebí kromě hereckého talentu i určitá dávka sblížení s hlavním protagonistou Villym Brožem (Roman Vojtek). Veškeré Martinovo podezření se rozplyne, když se Eva s Villym seznámí v klenotnictví přímo před jeho zraky. A to ještě netuší, jak důležitá pro něj samotného tato událost bude. Eva o tom naopak nepochybuje. Konečně dostala příležitost o níž usilovala roky a milé seznámení s Villym by jí možná mohlo otevřít dveře ještě o krok dál. Jenže už brzy bude muset dokázat, co všechno je pro úspěch ochotná obětovat. Vyhraje láska nebo ctižádost, až bude volit mezi svým snem a pravdou, která může Martina vytáhnout z velkého maléru? A jak moc temný může být život nejúspěšnějšího zpěváka své doby?

Kristýna (Ema Businská) se cítí nedoceněná. Co je schopná udělat, aby upevnila svou pozici? Kdo je tajemná dáma (Michaela Maurerová), která se den, co den objevuje v restauraci? A jak zareaguje Alena (Simona Lewandowska) na nečekané sblížení s emancipovanou Irenou (Kristýna Ryška)? Odpovědi na vše přinese nejnovější díl seriálu Zlatá labuť, který TV Nova vysílá ve čtvrtek a už teď je k dispozici na Voyo.

Video soubor

Zdroj: TV Nova