Dnes seriálová superhvězda, o kterou je mezi režiséry rvačka, natočila v roce 2006 pohádku Slíbená princezna a už po jejím odvysílání se strhla tak silná lavina kritických reakcí, že herečka uvažovala snad i o konci kariéry.

„Mám pocit, že můj největší kariérní úspěch je ten, že jsem se po té pohádce nebála dělat ještě něco dalšího. Nechci tu pohádku hanit. Ale já tam fakt vypadám hrozně,“ okomentovala dlouhou blond paruku, v níž hrála zlatovlasou princeznu Radost. 

„To se sešli vizážisté z celého světa...“ okomentovala stále ještě s pobavením herečka fotografii z pohádky, kterou připomněl moderátor Honza Dědek ve svých 7 pádech.

To ale nemělo být všechno. Vzápětí totiž připomněl komentář europoslance Tomáše Zdechovského (43), který napsal, že mu Slíbená princezna připomíná travesti show. „Já jsem si myslela, že dneska brečet nebudu,“ skryla hlavu do dlaní Marta. Zbytečné posměšky přítomných tím ale nezastavila.

„Počkej, není to Matouš Ruml?“ prohlásil Ruppert při pohledu na fotku z pohádky. „Už ale začínáte být hnusní!“ bránila se Dancingerová. Princezna v chemlonové paruce ji naštěstí nestála kariéru.

Během sedmi let se Marta stala jednou z nejobsazovanějších seriálových hereček. Vidět jste ji mohli jako novinářku Martinu ve Specialistech či boxerku Eriku v Ordinaci v růžové zahradě 2. Nyní září v seriálech Kukačky (maminka Tereza) a Zlatá labuť, kde hraje hlavní ženskou hrdinku – prodavačku obchodního domu a bývalou zlodějku Báru. Ze zatracované Zlatovlásky se vyklubala Zlatá labuť.

ŘEKLI O SLÍBENÉ PRINCEZNĚ...

Exministr vnitra Ivan Langer (56):Strach z budoucnosti má jméno Česká televize. Po Pravém rytíři a Slíbené princezně mám největší strach z vánočních pohádek ČT!“

Europoslanec Tomáš Zdechovský (43): „Je to slabá pohádka, rádoby si hrající na modernu a s obsazením mnohdy připomínajícím travesti show.“

Režisér Zdeněk Troška (69): „Slíbená princezna mi vyrazila dech. Zlatovláska tam vypadala jako balkánská teroristka a ostatní princezny jako prostitutky z E55.“

Video
Video se připravuje ...

Kukačky: Tereza s Olgou se snaží rodiny propojovat. Vydrží Karel vzdorovat? Česká televize

Fotogalerie
104 fotografií