Výsměch Pavlovi: Holubová jako smrtka na orloji. A i pro Svěráka se najde okno

18.03.2023 17:46 | Ze sítí

Prezident Petr Pavel a jeho podporovatelé se stali na internetu námětem mnoha parodii. S jednou takovou přišel Petr Jablonský v novém díle pravidelného pořadu To byl zase týden na youtubovém kanále Extra.cz. V něm imituje Pavlův inaugurační projev a oznamuje zajímavou novinku ohledně zřízení druhého pražského orloje na Pražském hradě, v jeho oknech se budou střídat Holubová, Dejdar a Svěrák.

Výsměch Pavlovi: Holubová jako smrtka na orloji. A i pro Svěráka se najde okno
Foto: Screen Youtube
Popisek: Petr Jablonský jako generál Pavel

Anketa

Kdo by hájil ČR před Bruselem lépe?

hlasovalo: 28224 lidí

Slavnostní inauguraci Petra Pavla si nenechaly ujít ani osobnosti uměleckého života. Radovali se hlavně umělci, Zdeněk Svěrák či Eva Holubová dokonce mávali davům z okna s takovým nadšením, že některá média jejich vystupování komentovala slovy „vypadají jako by to za prezidentský pár chtěli alespoň na pár týdnů vzít“ nebo „Eva Holubová mávala z okna jako královna“.

Tuto skutečnost imitátor Petr Jablonský, který se vžil do role prezidenta Petra Pavla, reflektoval slovy: „Já skutečně nerozumím některým výtkám vůči českým celebritám, které si užívaly své přítomnosti v hradním okně. Rád bych to ale uvedl na pravou míru, jednalo se o cvičení, tedy respektive o generálku,“ přibližuje.

Následně dodává, že tato generálka má co do činění s novým pražským orlojem: „Hodlám totiž na Pražském hradě, a to je novinka, zřídit druhý pražský orloj,“ pokračuje.  

Místo některých postav známých se Staroměstského orloje však mají nový orloj na Pražském hradě zdobit postavy největších příznivců Petr Pavla z řad celebrit: „Místo smrtky bude z okénka kynout Eva Holubová, místo kohouta Martin Dejdar, no a místo filozofa Zdeněk Svěrák...,“ dodává.

„Já myslím, že je to zajímavý nápad a takto se budou v oknech střídat každý čtvrtek a všem třem se tento nápad velmi libí. Což jste ostatně mohli vidět na této tzv. generálce,“ dodal k jejich přítomnosti v rámci inauguračního procesu.

Jablonský následně jako nový prezident Petr Pavel oznamuje, že zmíněna tři jména by také mohla zastávat funkci mluvčí Hradu. „Emoce Martiny Řehákové po mém zvolení byly popravdě za hranou, na funkci tiskového mluvčího se hlásí celá řada osobnosti, je to překvapení, ale namátkou třeba Eva Holubová, Martin Dejdar či dokonce - a to je velké překvapení - Zdeněk Svěrák,“ uvedl.

A k Dejdarovi dodal: „Obzvláště Martin Dejdar by se mi v této funkci opravdu líbil, neboť stál pevně za mou volbou, stejně tak pevně jako za volbou Miloše Zemana před deseti lety. Navíc by i bavil naši budoucnost, naše děti, když k nim bude hovořit hlasem Barta Simpsona,“ vtipkoval Jablonský na adresu prezidenta a jeho fanoušků.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Ti tři jsou v pořádku,, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseUndatra1 , 18.03.2023 18:16:41
ale že se nepočítá s Čvančarovou, která se tak angažovala je neuctivé a nevděčné. Je sice prostorově výraznější a do okna by se nejspíš nevecpala, ale ve vratech by teda stát mohla a střídat se s další a nepřehlédnutelnou členkou Pavlova týmu Němcovou, ta je sice hodně ošklivá, ale pokud jí dají na hlavu pytel svoji funkci splní.

|  12 |  0

Další články z rubriky

„Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

18:05 „Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

Rusko chystá výstavu v moskevském parku Patriot, kde vystaví ukořistěné ukrajinské tanky západní výr…