Sleduj nás

OKTAGON hlásí zajímavou posilu. Talent jako Keita a osud jako McGregor

OKTAGON hlásí zajímavou posilu. Talent jako Keita a osud jako McGregorFOTO: OKTAGON MMA

Německá expanze největší tuzemské organizace zdárně pokračuje. Po dobití Frankfurtu a úspěšném turnaji v Mnichově přijde 17. června na řadu Rudolf Weber Arena v Oberhausenu. 

Karta, na které se odehrají i tři zápasy Tipsport Gamechangeru, bude z velké části postavena na domácích borcích. Hlavním lákadlem bude samozřejmě Christian Eckerlin, který je ve spolkové republice obrovskou celebritou, ale OKTAGON dokázal přivábit i další perspektivní německé bijce. 

Dobře si zapamatujte jméno Niko Samsonidse! Podle slov Ondřeje Novotného se má jednat o talent srovnatelný s Losene Keitou, který zatím své soupeře v OKTAGONu doslova demoluje.


„Tohle bude jednou velké. Jen to říkám, ať neříkáte, že jsem to neříkal a že je to zas náhoda, jako třeba u Keity,“ popsal osmadvacetiletou akvizici Novotný. 

Samsonidse má nyní zajímavou bilanci 8 výher a dvou porážek, kdy všechna vítězství získal před limitem. O všestrannosti nadaného bijce svědčí fakt, že ke třem knockoutům přidal pět submisí. 


„Niko Samsonidse je dalším mladým talentem, který podepsal smlouvu s OKTAGON MMA! Sportovec se dobře zotavil ze zlomeniny nohy z května 2021, je zpět v plném tréninku a motivovanější než kdy jindy, aby se brzy vrátil do klece! S kým byste ho rádi viděli při jeho debutu?“ popsal trnitý příběh OKTAGON na svém německém instagramovém profilu. 

Podobnost s Conorem McGregorem je tedy zřejmá, uvidíme, kdo se s návratem po těžkém zranění popasuje lépe. Pro Samsonidseho samozřejmě hovoří nižší věk, který je v léčbě a rekonvalescenci po podobných úrazech klíčový. Pokud Niko dostojí očekáváním, má se lehká váha na co těšit.


Další články