Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

SoutěžZábava

Startuje hlasování v soutěži Dáváme kartám nový život  

Veřejnost může v průběhu následujících třech týdnů (od 20. března do 9. dubna) hlasovat o nejlepší umělecké dílo z plastových karet, resp. z jejich drti. Do soutěže Dáváme kartám nový život bylo nakonec doručeno 27 uměleckých děl, která budou soutěžit celkem v pěti kategoriích. Nejlepší díla v kategorii 2D, 3D a užitná díla bude vybírat odborná porota. Dále bude udělena Cena zaměstnanců a Cena veřejnosti, jejíž partnerem je vydavatelství Economia. Vítězové budou oznámeni při slavnostním vyhlášení 19. dubna v radlickém ČSOB Kampusu a rozdělí si mezi sebe výhry v celkové výši 160 tisíc korun.

„Soutěž se blíží do svého finále. Již jsem měl možnost všechna umělecká díla shlédnout a mile mě překvapilo, co všechno se dá vyrobit a vymyslet ze zbytků plastů. Tato soutěž je zcela v souladu s naším postojem k udržitelnosti a k maximální snaze snižování nejenom naší bankovní uhlíkové stopy,“ říká Petr Hutla, člen představenstva ČSOB zodpovědný za Řízení úvěrů a udržitelnost.

Na začátku března byly na centrálu banky doručeny necelé tři desítky uměleckých výtvorů. Porota ve složení Petr Hutla a Ivo Koukol za ČSOB, Lucie Andrlíková za spol. Idemia, Mgr. Eva Vele z galerie Kodl a akademický malíř doc. Roman Franta má nyní měsíc na rozhodnutí o nejlepších dílech. ČSOB nestanovila pro posuzování žádná specifická kritéria. Kromě ceny poroty bude také uděleno ocenění veřejnosti a zaměstnanců ČSOB. Veřejnost bude moct hlasovat za mediální podpory vydavatelství Economia, každý hlasující může udělit jeden hlas.

Slavnostní vyhlášení výherců proběhne v centrále ČSOB v Radlicích ve středu 19. dubna odpoledne a ocenění studenti si mezi sebe rozdělí výhry v celkové hodnotě 160 tisíc korun. Výherci se mohou těšit na poukázky na výlety do galerií dle vlastní preference. Nejlepší díla budou v průběhu celého roku k vidění na nejrůznějších místech – na centrálách ČSOB, vybraných pobočkách ČSOB nebo v galerii Kodl.

Hlasovací formulář:
https://www.csob.cz/portal/csob/myslime-zelene/soutez

Informace o soutěži:
ČSOB tento projekt připravila ve spolupráci s Českou poštou a společností Idemia, která pro banku dodává ekologické karty z recyklovaného PVC. Do soutěže se mohli přihlásit studentky a studenti vysokých a vyšších uměleckých škol, kterým banka prostřednictvím společnosti Idemia poskytla drť z karet pro jejich tvorbu.

Výhry v soutěži:
Výherci jednotlivých kategorií obdrží poukázky do nejznámějších galerií nebo na jiná umělecká místa v předem stanovených hodnotách.

Cena poroty v kategoriích

  • 3D umělecké dílo       40 tis. Kč
  • 2D umělecké dílo       40 tis. Kč
  • Užité umělecké dílo   40 tis. Kč

Cena veřejnosti

  • napříč kategoriemi    20 tis. Kč

Cena zaměstnanci

  • napříč kategoriemi    20 tis. Kč

Zdroj a foto: ČSOB

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *