Ukažte svou firmu, volná místa i klíčové lidi. CzechCrunch vylepšuje firemní profily, které oslovují statisíce lidí

Pod pokličku zajímavých českých společností můžete nahlédnout díky naší rostoucí databázi, kde firmy ukazují, co dělají a jaké talenty hledají.

Ondřej HolzmanOndřej Holzman

fotka-pro-clanek-6

Foto: CzechCrunch

Ukažte na CzechCrunch.cz svou firmu, volná místa i klíčové lidi

0Zobrazit komentáře

Na CzechCrunch.cz dlouhodobě představujeme úspěšné a zajímavé příběhy. Pod pokličku českých i mezinárodních projektů, které znáte z našich článků, podcastů a eventů, nahlížíme také díky naší neustále se rozvíjející databázi firem. V ní mohou jednotlivé společnosti představit sebe sama i své klíčové osobnosti, produkty, na kterých pracují, a také ukázat volné pracovní pozice a nalákat nové talenty. Jelikož jsou firemní profily provázané celým naším webem, měsíčně zasáhnou velké množství potenciálních zájemců.

„CzechCrunch se řadu let z pohledu firem aktivně věnuje nejen startupům a investicím, ale také pomáhá firmy a jejich produkty zviditelnit a usnadnit jim hledání nových zaměstnanců. Profily firem jsou u nás vidět nejen v samotné databázi, ale také organicky u článků a napříč webem, takže mohou dlouhodobě získat statisíce impresí,“ říká Václav Bedřich, spoluzakladatel CzechCrunche.

Profily od jejich spuštění v loňském roce neustále vylepšujeme, aby přinášely samotným firmám i našim čtenářům co největší přidanou hodnotu. „Ty nejlepší mají během měsíce vyšší desítky tisíc impresí. Nově je možné profil platit i na měsíční bázi, kompletně si ho spravovat přes administraci a v nejbližší době otevřeme také možnost publikace vlastních článků přímo na profilu,“ doplňuje Václav Bedřich.

trask-pro

Foto: CzechCrunch

CzechCrunch spouští databázi firem s komplexními profily

Jak naše firemní profily fungují?

  • V jednotlivých profilech najdete kompletní informace o firmě, všechny články či podcasty, jež na CzechCrunchi o společnosti vyšly, a v případě placených profilů i volné pozice, které daná firma nabízí.
  • Topované profily si prohlíží stovky čtenářů týdně.
  • Placené profily pravidelně promujeme u článků, v rubrice Firmy a lidé i napříč webem. Pokud o firmě píšeme článek, objeví se v něm profil dané společnosti.
  • V každém našem článku také rotují volné pozice, které u nás firmy v profilech promují. Měsíčně tento box vidí přes milion čtenářů a potenciálních uchazečů o práci.
  • Balíček Premium zajišťuje, že se v článku o určité firmě objeví box výhradně s jejími volnými pozicemi, nehrozí pak tedy, že by se v článku objevily pozice konkurence, a mnohé další benefity.

Součástí neustále se rozvíjející databáze zajímavých českých firem se můžete stát snadno. Založit si lze profil na několik kliků, a to na měsíční či roční bázi. Na výběr je ze tří různých placených balíčků. Dočasně bezplatný balíček Free nabízí samotný profil firmy a jeho zařazení do databáze. V prostředním balíčku Start získáte navíc zvýrazněnou pozici v databázi, box o dané firmě v článku včetně zobrazení až tří pracovních nabídek. Balíček Premium zajistí nejvyšší pozici v databázi, neomezenou inzerci pracovních pozic, zobrazení profilu přímo na homepage CC.cz a také profil v postranním panelu jednotlivých článků.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym