STAVEBNÍ PRÁCE NA PROLUCE ZAČÍNAJÍ NA KONCI BŘEZNA

21.03.2023
STAVEBNÍ PRÁCE NA PROLUCE ZAČÍNAJÍ NA KONCI BŘEZNA

Proluka mezi Masarykovým náměstím a tržnicí po letech dostane důstojnou podobu. Předání staveniště a tím zahájení stavebních prací je naplánováno v týdnu od pondělí 27. do pátku 31. března. Od této doby bude proluka uzavřena, a to maximálně do konce července. Vznikne zde parkovací plocha doplněná o zeleň...

„Uzavírka se bude týkat také chodníku podél proluky, a to od budovy kavárny po tržnici. Zhotovitel však zajistí přístup do prodejny zdravé výživy bezpečnou uličkou,“ uvedl místostarosta města Václav Urban.

Součástí prací bude mimo jiné i úprava dešťové kanalizace, veřejného osvětlení, přeložka telekomunikačních a elektrických sítí, výsadba stromů a keřů, úprava zeleně a osazení mobiliáře. Hotovo by mělo být nejpozději do čtyř měsíců od zahájení stavebních prací.

Prosíme všechny, aby o víkendu od 25. do 26. března přeparkovali svá vozidla, aby mohly stavební práce bez problému započít. Pro dočasné parkování vozidel můžete využít bezplatné parkoviště za Yesenkou nebo Pasáží Slovan. Omlouváme se za způsobené nepříjemnosti. Avšak věříme, že dlouho očekávaná úprava prostoru přinese městu další krásné místo.