Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Martina Navrátilová po zjištění zdrcující diagnózy: Bála se, že se nedožije Vánoc. Odhalila seznam posledních přání

Tenisová legenda Martina Navrátilová.
Zdroj: Profimedia
+ Další 2 fotografie
Nemoc

Tenistka Martina Navrátilová (66) znovu vyhrála nad svým protivníkem. Na sklonku loňského roku jí byly diagnostikovány hned dvě rakoviny, a to hrtanu a prsu. Navrátilová se ale nevzdala a s nemocí se rozhodla bojovat. A jak prozradila v rozhovoru TalkTV s moderátorem Piersem Morganem, svůj boj vyhrála.

Nemoc se jí vrátila po třinácti letech. Rakovinu prsu legendární tenistka Martina Navrátilová již jednou porazila, ale na sklonku loňského roku jí lékaři řekli, že se rakovina prsu vrátila společně s rakovinou hrtanu, jak informoval před časem iSport.

Rakovinu se rozhodla znovu porazit, a tak začala chodit na ozařování. I přesto však byla vystrašená. „Tři dny jsem byla v naprosté panice, bála jsem se, že se nedožiju Vánoc,“ přiznala podle webu Aha!.

Seznam posledních přání

Navrátilová si dokonce napsala seznam přání, která chce ještě stihnout. Až tak moc ji dvojitý nález vystrašil. „Myslela jsem na to, co bych chtěla ještě stihnout. Zní to trochu povrchně, ale řekla jsem si: Jaké fáro jsem ještě neřídila, když budu žít možná rok?“ pomyslela si tenistka.

Podle webu Aha! má v plánu jet na dovolenou do Keni a na Galapágy. Kromě toho má v plánu se svou manželkou Julií Lemigovou (50) adoptovat dítě, adopce však byla kvůli její nemoci pozastavená. „Když adoptujete dítě, musí vše být o dítěti. Ale právě teď se situace změnila a vše je o Martině a o tom, aby byla zdravá. Odkládáme to,“ nechala se slyšet Julia Lemig před pár týdny pro Page Six.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy