- Reklama -

Gaten Materazzo přiznal obavy z konce seriálu Stranger Things

Gaten Matarazzo, hvězda populárního seriálu Stranger Things, přiznal obavy z blížícího se konce tohoto oblíbeného seriálového hitu.

- Reklama -

Jak všichni víme, seriál Stranger Things, který si získal srdce milionů diváků, se chystá na svou pátou a závěrečnou sérii. Rozloučíme se jak s Hawkinsem, tak s jeho různorodými obyvateli. Gaten Matarazzo však neskrývá jisté obavy z toho, co ho v budoucnu čeká.

Není tajemstvím, že představitel Dustina a jeho herečtí kolegové se seriálem dospěli. Poprvé jsme se s postavou Dustina setkali, když Gatenu Matarazzovi bylo pouhých 13 let. Seriál se stal nedílnou součástí jeho herecké kariéry. Stejně jako u ostatních jeho kolegů Finna Wolfharda, Noaha Schnappa, Millie Bobby Brownové a Caleba McLaughlina.

Gaten Materazzo přiznal vnitřní strach

Během nedávného rozhovoru televizním pořadu „The Tonight Show“ Jimmyho Fallona, popsal Matarazzo pocity ohledně blížícího se konce seriálu. „Je to něco, co je pro nás všechny tak důležité a co bylo prostě zásadní pro můj růst během celého mého dospívání až do mých dvaceti let,“ vysvětlil. „Je to určující aspekt posledních let mého života, prakticky posledních deseti let.“

A ačkoli je mladý herec skutečně zvědavý na to, jak postavy v závěrečné sezóně uzavřou své cesty, vyjádřil také určitou obavu z toho, co se stane potom. „Je to něco jako vnitřní strach,“ svěřil se. „Nejenže to bylo úžasné, ale byla to na nějakou dobu docela velká jistota práce. Zpátky na volnou nohu!“

Poslední řada Stranger Things až v roce 2025?

Co se týče nadcházející řady Stranger Things, zatím není tak úplně jasné, kdy se dočkáme jejího příchodu. Jak informují stránky nme.com, představitel Mikea Wheelera Finn Wolhard odhadl, že by mohla vyjít až v roce 2025. Jisté je, že bude na co navazovat, protože události ve čtvrté sérii pořádně zahýbaly dějem.

- Reklama -

V průběhu let terorizovala Hawkinse řada nepřátel, ale nejnovější přírůstek, Vecna (v podání Jamieho Campbella Bowera), svými sadistickými způsoby vyvolával mrazení v zádech fanoušků od prvních chvil, kdy se v seriálu objevil. Ačkoli v současné době drží město pevně v rukou, můžeme se jen ptát, zda oblíbené postavy nakonec nad hrozivým nepřítelem zvítězí.

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Nejapný žert v Bradavicích: Alan Rickman legendárně ztrapnil Daniela Radcliffa

Když Daniel Radcliffe propagoval svůj film "Rohy", obrátil se na skrz Reddit na fanoušky a odpověděl jim na řadu otázek . Jak se dalo čekat, nejvíc jich směřovalo na jeho účinkování ve filmech Harry Potter. Radcliffe přiznal, že se při natáčení stal obětí "pranku" od Alana Rickmana.

Ve Flashdance za Jennifer Bealsovou zaskakoval v tanci i šestnáctiletý kluk

V roce 1983 se objevila Jennifer Bealsová v kultovním snímku "Flashdance" a z neznámé studentky z Yale se stala přes noc mezinárodním sexuálním symbolem. V roli Alex Owensové, mladé ženy z Pittsburghu, která svařuje ve dne a v noci tančí, se proslavila svými pohyby. Její taneční scény přitom vznikaly s podstatnou pomocí několika skrytých talentů.

Nejobsazovanější v Hollywoodu: Eric Roberts má na kontě více než 700 rolí

Eric Roberts je nejvíce obsazovaným hercem Hollywoodu. Kromě své slavnější sestry v tomhle trumfl i ostatní velká jména filmového průmyslu.

Ralph Macchio byl na začátku Cobra Kai o pět let starší než mistr Miyagi v původním Karate Kidovi

Výtečný umělec, Noriyuki "Pat" Morita nejvíce proslul svou ikonickou postavu mistra Miyagiho, moudrého a laskavého senseie v kinematografickém skvostu z roku 1984 - snímku Karate Kid.

Holland Taylorová: Představitelka mámy Evelyn byla nejhůř placenou hvězdou seriálu Dva a půl chlapa

Holland Taylorová se proslavila v populárním televizním pořadu s názvem Dva a půl chlapa, který se vysílal v letech 2003 až 2015. V tomto seriálu ztvárnila postavu Evelyn Harperové, která je popsána jako "domýšlivá a sobecká bisexuální matka bratrů Charlieho a Alana a babička Jakea."

Jima Caviezela při natáčení filmu Utrpení Krista zasáhl blesk

Při natáčení "Utrpení Krista" zažil Jim Caviezel mnoho dramatických okamžiků, nejvýraznějším bylo zasažení bleskem.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -