Paltrowová u soudu kvůli srážce s lyžařem: Chce z ní vyždímat miliony | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Paltrowová u soudu kvůli srážce s lyžařem: Chce z ní vyždímat miliony

Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow (brightside.me)

Hollywoodská hvězda Gwyneth Paltrowová (50) stojí v Park City v Utahu před soudem! Pohnal ji před něj bývalý optometrista Terry Sanderson (72), domáhá se odškodnění v přepočtu více než 6,6 milionu korun za to, že jej v roce 2016 bezohledně srazila při lyžování!

Sandersona na sjezdovce v Deer Valley měla herečka srazit a aniž by se zajímala o mužův stav, prostě odjela. Muži údajně způsobila zlomeniny žeber a nevratné poškození mozku. K tomu má jediného počitého svědka, svého kamaráda ze Salt Lake City... Paltrowová však tvrzení odmítá a naopak přichází s kompletně odlišnou verzí.

Gwyneth shrnuje svůj život ve dvou minutách pro Glamour magazín

Video se připravuje ...

Totiž že viníkem srážky byla naopak Sanderson! „Co to sakra je!“ konfrontovala ho prý křikem. Sanderson původně žaloval herečku už v 2019, kdy žádal dokonce odškodnění více než desetinásobné! Soud však jeho nárok zamítl a přiznal mu nárok dožadovat se náhrady podstatně nižší. Paltrowová proto podává protižalobu, od muže chce jen symbolický 1 dolar a úhradu jejích výloh za právníky.

Kanibalské brýle

Mnohé okamžitě zaujaly hereččiny brýle, v nichž k soudu přišla. Nápadně se totiž podobaly těm, jaké nosil sériový vrah a sexuální delikvent Jeffrey Dahmer (†34) zvaný Kanibal z Milwaukee, o němž pojednával jeden z loňských trháků Netflixu. Okamžitě se díky nim stala terčem vtípků a popichování.

Podívejte se, jak se Gwyneth Paltrow odvázala ve filmech

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.