Herečka Amanda Bynes se změnila k nepoznání: Nově skončila na psychiatrii

Herečka Amanda Bynes se změnila k nepoznání: Nově skončila na psychiatrii Zdroj: Shutterstock

Královna ročníku, Co ta holka chce, Velký tlustý lhář nebo Super náhradník. Právě v těchto filmech zazářila herečka Amanda Bynes. Osud, drogy a psychické onemocnění si s touto někdejší hvězdou filmů pro teenagery nepěkně zahrál. Amanda Bynes se změnila k nepoznání. Aktuálně je hospitalizovaná na psychiatrii poté, co se nahá procházela ulicemi.

Americká herečka Amanda Bynes patřila v minulosti k velkým hvězdám teenagerovských komedií a takřka celý svět jí ležel u nohou. Tuto krásnou a přitažlivou dívku však změnily drogy a psychické onemocnění k nepoznání. V 36 letech je z ní bohužel troska.

Aktuálně skončila Amanda Bynes na psychiatrii poté, co se nahá a zmatená procházela v neděli 19. března 2023 po ulicích Los Angeles. Jak uvedl zpravodajský portál TMZ, svědci ji viděli toulat se bez oblečení v centru tohoto amerického města. 

Bývalá slavná herečka si následně stopla projíždějící auto a řidiči řekla, že dostala psychickou epizodu. Následně si sama údajně zavolala na linku tísňového volání 911. Amanda Bynes byla převezena na nedalekou policejní stanici, kde tým duševního zdraví rozhodl, že bude hospitalizována na psychiatrii.

Zdroj: Shutterstock Zdroj blízké Amandě portálu TMZ prozradil, že si herečka na psychiatrii pobude několik dní. Hereččin současný psychický stav je velmi znepokojující nejen pro její rodinu a přátele, ale také pro její fanoušky.

Herečka se v minulosti potýkala s bipolární poruchou, kvůli níž byla na psychiatrii hospitalizována již v roce 2013. Také měla velké problémy se závislostí na návykových látkách. Jak řekl její bývalý snoubenec Paul Michael pro Page Six, tato 36letá žena navíc před časem přestala užívat své léky.

Zdroj: Tmz.com, Pagesix.com

Autor:
Publikováno: 23. 3. 2023 09:25 Nahlásit obsah