Minulý rok se Pavla Tomicová ocitla v nezáviděníhodné situaci. Dozvěděla se totiž, že se její manžel zamiloval do herecké kolegyně Kristýny Kociánové (38), a co víc, že s ní dokonce čeká miminko. Pro Tomicovou to byl obrovský šok a velká zrada a dlouho se z tohoto traumatu musela vzpamatovávat. Vždy usměvavá herečka náhle působila smutně, ztrhaně a nebylo pochyb, že potřebuje nějaký čas, aby se z toho všeho dostala.

V momentě, kdy se zdálo, že je vše na dobré cestě, se vrátila zpět na začátek. „Někdy kolem Českého Lva, který byl čtvrtého března, se Pavla měla s Ondřejem někde potkat. A i když si myslela, že to nejhorší má za sebou, druhý den po odehrání představení prostě zničehonic přestala fungovat. Ta bolest je tam pořád,“ uvedl server eXtra.cz zdroj z blízkého okolí herečky.

Video
Video se připravuje ...

Pavla Tomicová: Chvíli jsem měla problém jíst... David Turek, Elmer Carvalho

A jak se dozvěděl i Blesk, Tomicová, kterou si národ zamiloval díky rolím rázných „žen z lidu“, se zhroutila a musela dokonce vyhledat i odbornou pomoc, která by jí pomohla vyléčit bolavou duši. Lékaři jí tehdy nařídil klidový režim, takže herečka musela rušit divadelní představení, v nichž účinkuje. Na Primě, kde září v jejich seriálu ZOO, byla nucena si vyžádat na nějakou dobu přestávku v natáčení. Tvůrci jí proto museli změnit dobrých pět termínů.

To nám Prima ostatně potvrdila, nicméně s tím, že uvedla, že důvodem nebyla nemoc duševní, ale fyzická. „Nepřísluší nám komentovat zdravotní stav herců,“ zaznělo z Primy. „Paní Tomicová má chřipku,“ ujistil mluvčí Josef Ducký. Nezbývá nic jiného než Tomicové popřát, aby se co nejdříve cítila zase dobře. S Ondřejem Malým je to totiž už druhé manželství, které jí nevyšlo – vztah s jejím prvním mužem se rozpadl poté, co zjistila, že je homosexuál.

Fotogalerie
47 fotografií