Svíravý strach Písařovicové: Kost a kůže, vylezlá žebra | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Svíravý strach Písařovicové: Kost a kůže, vylezlá žebra

Daniela Písařovicová má strach o Andreu
Daniela Písařovicová má strach o Andreu (Reprofoto ČT a archiv)

Reality show Survivor přináší drsné podmínky. Její účastníci jsou vystaveni hladu, dešti, soutěž zároveň klade vysoké nároky na fyzický výkon. V týmu Hrdinů se o snovou milionovou výhru uchází i modelka Andrea Bezděková (29). Právě o tu má Daniela Písařovicová (44) vážné obavy. 

„Strašně to prožívám. Je mi jí hrozně líto, počítám jí žebra. Přijde mi, že i ty elasťáky, které na sobě měla upnuté, jsou jí volné. Je mi líto, že tam takhle strádá. Ale věřím, že to bude zkušenost k nezaplacení,“ prohlásila pro Lifee Písařovicová, kterou s Andreou pojí silné přátelské pouto.

Ondřej Brzobohatý se prý bude bičovat za všechno špatně, co udělal!

Video se připravuje ...

Věří ale, že jí zkušenost v drsných podmínkách, kde si všichni sáhnou na úplné dno, mentálně obohatí. „Zpevní vám to životní základy a uvědomíte si, co je pro vás důležité. Zapřemýšlíte sám nad sebou. A to je prospěšné pro každého,“ míní. 

Andrea není pro Danielu jen kamarádka, ale i sportovní parťák. Pravidelně spolu totiž chodí běhat. Úlohu sparing partnera musí nyní čas od času suplovat sám Ondřej Brzobohatý(40). „S partnerem si občas také vyběhneme, ale není to jeho favoritní disciplína. Mám pocit, že má raději silovější sporty. Ale ano, i Ondřej mi je občas parťákem, takže to je fajn. Nevadí mi běhat ani samotné, pustím si nějaký podcast nebo hudbu a vystačím si sama se sebou,“ dodala Daniela. 

Brzobohatý a Písařovicová přiznali, že vymýšlí vlastní pořad.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5557449
26. 3. 2023 • 07:21

Opět zavádějící titulek!🤦

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.